Elimde Muhteşem Tema var ama tek bi kusuru var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azeroth

Üye
    Konu Sahibi
Elimde Muhteşem Tema var ama tek bi kusuru var
Arkadaşlar elimde çok güzel bir tema var..ben çok memnunum ama tek bir kusuru var o da birisini ararken yada birisi beni ararken karşıdaki kişinin ismi çok silik gözüküyor beyazımsı fon üzerinde yine beyaz harfler kullanmışlar...temada o kısımın adı nedir bilmiyorum ama arayan ve aranan kişinin ismi çok silik gözüküyor işte sorunum bu..

Elimdeki temayı buraya koyacağım sizden isteğim sadece o kısmı daha belirgin yapmanız eğer elimde program olsa yapacam da işte o yok..eminim çok basit birşeydir.sadece fon rengi yada yazı rengi değişecek o kısmın...

işte tema burda

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum Temayı kurdum gerçekten çok hoş kullanıyorum severim bu tarz sade temaları , fakat ben de bahsettiğin silik yazı oluşmadı son derece net , ilginç !

azeroth

Üye
    Konu Sahibi
Birisini ararken yazı fonu nasıl sende? başka bir temada aynı şey olmuyor...tema modifiyecileri sanırım dediğim şeyden anlarlar...belki sende biraz daha farklı gözükmüş olabilir ama fon renginin ve yazı renginin değişik gözükeceğini zannetmiyorum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Vallahi bende hiç bir değişiklik yok son derece net çıkıyor dostum , merak ettim doğrusu , ama ilgilenen arkadaşlar rahatlıkla düzeltebilir

azeroth

Üye
    Konu Sahibi
örneğin bir telefon numarası yazıyosun ekrana işte o kısımdada aynı şey var...sanırım hepsi aynı bölümden kaynaklanıyor belki o bölümün adı "general windows "olabilir.internetten buldum onuda :))) yazılar beyaz fonda beyazımsı dediğim gibi...

--------------- Ekleme ---------------

Darkturk bak şimdi yeni bitane buldum aradaki farkı anlayacaksın...
herhalde ondaki sorunu farkedip bunu yapmışlar mutlaka dene bu daha da güzel olmuş tek farkı benim dediğim yer

gececi1

Üye
arkadaşım temanı denedim çok güzel dediğin sıkıntılar yok aramalarda ve arananlarda isimler belirgin zaten tema siyah üstüne beyaz yazı problem yok

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Herhangi bir temanın sonradan düzenlenmesini ancak yine o temayı yapan kişi yapar... Bahsedilen problem bazen temalarda oluyor sebebide aynı font rengini telefonun bir kaç yerde kullanması.. Veya model uyumlu olmaması.. :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

Dostum yukarıda kendi ekranımdan görüşme anı ve öylesine çevirdiğim örnek ekran görüntülerim var.. Arkadaşın da dediği gibi ekran zeminim tamamen siyah, yani görünmemesi gibi bir durum söz konusu değil , aynı senin verdiğin 2ilinkteki gibi ekranım yani sorun yok .. Umarım kafan rahat etmiştir dostum... İyi Forumlar

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
thanks hoş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt