Elephone M3 Pro akıllı telefon üst düzey özelliklerle geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Elephone M3 Pro akıllı telefon üst düzey özelliklerle geliyor
Elephone yakında yeni bir üst seviye akıllısını global pazara sunacak…

Çin’in son dönemde adından söz ettiren akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Elephone, arka arkaya yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre firma, yeni bir üst seviye akıllı telefonu yakında satışa çıkarmayı planlarken, bu akıllı telefonun Elephone M3 Pro adı ile geleceği kaydedilmekte.

Elephone’un yeni üst seviye modeli aynı tasarıma sahip iki farklı versiyon olarak geliyor. Global pazara için gelecek olan bu versiyonlardan bir tanesi Amerika Birleşik Devletleri için tasarlanırken, diğeri de Avrupa ülkeleri için sunulacak.

Tamamen metal kasa içeren bu cihazın kasası alüminyum olarak imal edilmiş. Renk olarak ise Rose Gold, Champagne Gold ve Smoky Grey seçilmiş.

Her iki versiyon da MediaTek’in son nesil sekiz çekirdekli yonga setinden güç alacak. 2Ghz saat hızında çalışan çekirdekli MT6755 kullanılacak. Ayrıca ekranı ise 5.5″ olarak belirlenmiş, ancak şu an için çözünürlük hakkında bilgi verilmemiş.

İki versiyon hakkında farkların ise kamera ve sistem belleği / dahili veri kapasitesi olacağı kaydedilmekte. 3GB / 32GB görülüyor ve ayrıca 4GB / 64GB da diğer versiyonda yer alabilir.

Akıllı telefonun arka yüzünde 21MP kamera yer alırken, ayrıca USB Type-C bağlantısı da içeriyor. Parmak izi tarayıcısı içeren akıllı telefon hızlı şarj teknolojisi desteğin de sahip. Elephone M3 Pro akıllı telefon ayrıca Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi ile sunulacak.

Elephone M3 Pro akıllı telefon üst düzey özelliklerle geliyor - MaxiCep

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İyi,hoş,güzel de bu markanın telefonları bizim ülkede ne zaman resmi satışa başlıcak?Ön siparişi kaçırdım.Telefonu bulamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İyi,hoş,güzel de bu markanın telefonları bizim ülkede ne zaman resmi satışa başlıcak?Ön siparişi kaçırdım.Telefonu bulamıyorum
sageston diye bir site elephone p8000 satıyor garantili olarak ama fiyat 1200 lira diyorlardı oysa ki cihaz aslında 100-200$ arası fiyatı var

Üst Alt