Elephone P25 akıllı telefon 6GB RAM ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Elephone P25 akıllı telefon 6GB RAM ile gelebilir
Akıllı telefon pazarında gelişim devam ediyor ve geçtiğimiz sene sistem belleği açısından gelişme yaşandı. Baktığımızda bir çok üst seviye akıllı telefon 6GB RAM ile pazara sunulurken, bu sene de yeni 6GB RAM içeren cihazların pazara sunulması bekleniyor. Gelen belgelere göre bu akıllı telefon modellerinden birisi de Elephone adındaki Çinli akıllı telefon üreticisi tarafından sunulacak olan P25 adındaki model olacak.



Hatırlanacağı üzere Elephone'un bu yeni akıllı telefonu hakkında ilk bilgiler gelmeye başlamıştı. Adından da anlaşılacağı üzere cihaz MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio P25 yonga setinden güç alacak. Ayrıca akıllı telefonun Mocha Gold olarak ifade edilen bir renkte geleceği de belirtilmekte.

Cihaz için ayrıca bir görsel de geldi. Baktığımızda yuvarlak tasarım bir kamera orta üst kısımda bulunuyor ve ayrıca altında da LED flaş konumlandırılmış. Anten çizgisi de dikkat çekiyor. LED flaşın altında parmak izi tarayıcısı da bulunmazken, bu da cihazın ön kısmında fiziksel Home butonunun ve bu butonda da parmak izi tarayıcısının entegre olarak yer alması bekleniyor.

Elephone P25 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Diğer rengi siyah olacak olan akıllı telefonun sistem belleği ise 64GB olarak geliyor. Akıllı telefonun arkasında 8MP kamera yer aldığı belirtilmekte. Bu kamera büyük sensör içeriyor.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Htc Aynı :D
 


Üst Alt