najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler dostum eline sağlık
Vaaay eline sağlık kardeşim beklediğimdende çok güzel olmuş mavisini kullanıcam temaylada uydurmuş seni gidi seniemeğine eline sağlık kardeşim bence değmiş
öledir sınır tanımam bilirsinHayal gücü geniş kardeşimgüzel yerden yola çıkmışsın eline sağlık widgetları kullanmaya başladım çok güzeller eline sağlık tekrar
eevet gerçekten çok güzel olmuş özellikle kırmızı olanı ellerine sağlık bu arada bu not benim için herhalde
Harika olmuş abi.Ancak akşam 7 gibi diğer sitelerde paylaşabilirim.Malum bayram ziyaretleri
ellerine sağlık najanaja
dostum güzel olmuş özellikle wifi hoşuma gitti ama rss ve notlar değişmiyor
tamamdir dostum hem c hem e atınca değişti bu sefer harbiden güzel set yapmışsın şu müzik widgeti sadece mavimi yaptın
eevet gerçekten çok güzel olmuş özellikle kırmızı olanı ellerine sağlık bu arada bu not benim için herhalde
siz dewam edin benlen uğraşmaya bakalım ikiniz hakkımdan gelebilecek misiniz
ben nota dikkat etmemiştim hadi bir şeyler isteyelim bakarsın yapar
teşekkürler
hava durumunda nazilli mi yazıyor bana mı öyle geldibu arada emeğine sağlık iyi bayramlar
Harika olmuş abi.Ancak akşam 7 gibi diğer sitelerde paylaşabilirim.Malum bayram ziyaretleri
Paylaşım için teşekkürler abi
Anladım anladım
öledir sınır tanımam bilirsinsen de beğendiysen tamamdır bu set tutar derim ben paylaşım neden gecikti anladın mı şimdi yarım saat düzgün bi önizleme seti hazırlıcam die uğraştım olcaksa tam olsun dimi
Anladım anladım
- - - Eklendi - - -
najanajayla uğraşan benlede uğraşır gelin bakalım huraaa
Ne sandın kardeşim
hep destek tam destek diosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?