• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Eldar Murtazin: Samsung Galaxy S5, 23 Şubat’ta Barcelona’da duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Eldar Murtazin: Samsung Galaxy S5, 23 Şubat’ta Barcelona’da duyurulacak
Samsung’un yeni amiral gemisi Mobil Dünya Kongresi’nde mi gün yüzüne çıkacak?

Şu anda teknoloji platformunda gündemi en çok meşgul eden cihazların başında Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S5 yer alıyor. Firma geçtiğimiz sene Galaxy S4 ile büyük başarı kazanırken, 2014′de de başarısını yeni akıllısı ile sürdürmeyi amaçlıyor.

Samsung Galaxy S5′in resmi duyurusunun ne zaman gerçekleştirileceğine dair bir bilgi bulunmamakta. Geçtiğimiz sene Mart ayında ABD’de “Unpacked” etkinliği ile Galaxy S4 gün yüzüne çıkmıştı. Yeni model hakkında son gelen iddialar da yine Mart ayında bu sefer İngiltere, Londra’da duyurulacağı şeklindeydi.

Yeni bir iddia da Rusya kökenli gazeteci Eldar Murtazin’den geldi. Murtazin Samsung Galaxy S5′in gelecek ay sonunda İspanya Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2014, Mobil DünyaKongresi sırasında 23 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacağını iddia ediyor.

Murtazin, her ne kadar Şubat sonunda duyurulsa da, Samsung Galaxy S5′in piyasaya çıkışını Nisan ayı olarak belirtiyor.

Son gelen söylentiler 5.25″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 805/64-bit Exynos 6 Octa yonga seti, 16MP arka kamera, 2.900mAh batarya ve parmak izi tarayıcısı ile geleceği şeklindeydi.

Eldar Murtazin: Samsung Galaxy S5, 23 Şubat’ta Barcelona’da duyurulacak - MaxiCep

SheFy

SheFy

Üye
4GB hey yavrum hey, çeyizimize mi saklıyacağız. Seneye de nasıl bi telefon çıkaracağını herkes tahmin eder.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
3 gb ile çıkar bence her çıkacak telefon için atıp tutuyolar

KayraBey

KayraBey

Üye
En fazla 3gb olur

KD1907

KD1907

Üye
Bence 4 gb ram imkansız 3 gb ram ile gelir s5. Ayrıca şubat ayında çıkacağını da pek zannetmiyorum bence mart-nisan gibi çıkar..

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tanıtım Şubat ayı olabilir. Mart-Nisan satışa çıkar. Ayrıca 4GB ram imkanız gibi bakmayın. Samsung 4GB ram üretiyor zaten. S5'te bende beklemiyorum açıkçası muhtemelen bir sonraki Note modelinde kullanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve KD1907
beytullah6767

beytullah6767

Üye
galaxy note 1 gb

note 2 2gb ram

note 3 -3gb ram

note4 - 4gb ram

ibretlik tespit

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, 0MG90 ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Note serisi hep bir adım önde. Yine öyle olur gibi bakalım...

SheFy

SheFy

Üye
note n = n gb ram
galaxy sn = n-2 gb Ram

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Invoke

Invoke

Üye
Ona imkansız demeyah de öyle yapmazılar diyah. =P

(Olabilir 4GB ram ama bence de Note 4, 4GB ramle gelir.)

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
Bence şöyle olur :
3 gb ram, 2k çözünürlüklü 5.2" ekran, 64 bit exynos 6 octa işlemci, 16 mp kamera, 2900 mah batarya, bikaç sensör koyarlar parmak izi okuyucu falan ondan sonra en az 2000 tl ye kazıklarlar bizi

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve 0MG90

MaxipmaN

Üye
Bence şöyle olur :
3 gb ram, 2k çözünürlüklü 5.2" ekran, 64 bit exynos 6 octa işlemci, 16 mp kamera, 2900 mah batarya, bikaç sensör koyarlar parmak izi okuyucu falan ondan sonra en az 2000 tl ye kazıklarlar bizi
aynen öyle s4ten s5e geçmenin hiç mantığı olmaz bence

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Aynen bende onu diyorum çokta bi fark yok ama yinede s5 daha iyi. Ama 500 tl veripte geçmeye değer mi onu da bilemem.
satsan 1500e veremeyeceksin 500tl çok para değil de en az 700tl çıkacağı kesin cebinden

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
mwc 2014 cıkar oda en fazla mart nısan ayı cıvarı

Üst Alt