Eldar Murtazin: Galaxy S IV tanıtımı 14 Mart tarihinde yapılacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung yeni amiral gemisini sunmaya hazırlanıyor. Galaxy S serisi ile büyük başarı yakalayan Samsung, Galaxy S IV olarak adlandıracağı akıllı telefon modelini Mart ayında tanıtacağı dile getiriliyordu. Samsung cephesinden henüz tanıtım etkinliği ile ilgili olarak bir bilgi gelmiş değil.

Son günlerde Samsung’un yeni amiral gemisinin tanıtımını Mart ayında 15 Ocak tarihinde yapacağı yönünde söylentiler çoğalmıştı. Rusya’nın en büyük mobil teknoloji sitesi olan Mobile-Review‘ın sahibi Eldar Murtazin‘den tanıtım etkinliğinin 14 Mart tarihinde yapılacağı yönünde bir bilgi geldi. Murtazin bilgiyi kendi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Ayrıca Murtazin HTC One‘a da atıfta bulunarak, HTC’nin 2012‘de olduğu gibi yine satış açısından Samsung yüzünden satışlarının düşük olacağını ifade ediyor.

Samsung Galaxy S IV‘ün iddia edilen özellikleri ise Exynos yonga seti, 4.99″ Super AMOLED 1920x1080p HD ekran, 2GB RAM, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi olarak sayılabilir. Bakalım iddia edilen etkinlik tarihi yaklaştıkça başka ne gibi sızıntılar gelecek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eldar Murtazin nam-ı diger Elmu:hmmmStephan Elop'un gelişiyle Nokia'dan dışlandıktan sonra Nokia icindeki kaynaklarına dayandırarak bazı bilgiler sızdırmıştı. Hata son hatırladıgım ki takip edenler bilir Lumia920'nin Rusya'daki fiyatını tl bazında 1950tl gibi bir rakam aciklamişti. Takriben 550tl gibi bir yanilma payi olmuş. Ben pek guvenmiyorum bu adama ama zaten Samsung'un unpacked etkiligini o tarihlerde Londrada yapacagi biliniyordu.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Su Geçirmez Olsun Daha Ne Diyim Olmasada Satışı Bol Olsun :)+ Haber İçin Teşekkürler

avcitalip

avcitalip

Üye
[h=3]Eldar Murtazin: Galaxy S IV tanıtımı 14 Mart tarihinde yapılacak yazısını Ajdar Muzcu : Galaxy S IV tanıtımını 14 Mart tarihinde yapılacak olarak okudum ilkte :ehe[/h]

- - - Eklendi - - -

Su Geçirmez Olsun Daha Ne Diyim Olmasada Satışı Bol Olsun :)+ Haber İçin Teşekkürler

bu özellikler süper ama su geçirmez ve darbeye dayanıklı olursa tadından yenmez vallaha :evet: umarım s3 gibi adi olmaz :evet:

- - - Eklendi - - -

bu arada konu için teşekkürler ama bencede s4 için daha erken samsung her zamanki gibi hTC'yi bekler diye düşünüyorum :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt