Elazığspor 0-1 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Diyecek hiç bir şey yok . Maçın o dakikaya kadar 1.0 gelmesi çok büyük şans . Normal şartlar da galatasaraylı oyuncular becerikli olsalar 5.6 olurdu maç ...

Penaltıyı atan arkadaş, bir futbolcuya gol atamıyorsa lisansını yırtsın bence . :)
Gerçi penaltı tekrarlanmaliydi kurallar gereği . Melo 2 adım one çıktı resmen . .

Markus Merk tekrara gerek yok dedi :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray maçların da çok şeyler görülmüyor kardeşim merak etme ... Fatih Terim hakeme p .... ç dedi ... Lig tv kameraları net olarak gösterdi ve gördük ... Ama bu da es geçilecek her zaman ki gibi . Alıştık yani . :)

Biz burada gördüğümüzü söylüyoruz . Kafadan laf olsun diye konuşmuyoruz . Melo bak bakalım kaç adım önde ... Ama kurtardı . Hakem de o kadar
yürek var mi tekrar ettirsin . :)

Burası Türkiye ...

.Murat.

.Murat.

Üye
koskoca cumhuriyetiz diyenlere haksız kırmızı kart veren hakem bize neden iltimas yapsınki

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konuyu gereksiz yere saptırmayaniz ...

Konu Elazığspor - Galatasaray maçı ...

Keyifli forumlar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
fenerbahçe taraftarının gördüğünü 4 hakem nasıl olduda görmedi 2adım çıkmış dışarı maçın tekrarı lazım

ben Galarasarayliyim kardesim.melonun one ciktigi apacik belli.objektif olmak lazim.

ssercan

Üye
Melo öne çıktı ama o haksız kırmızının ardına penaltıyı tekrar ettirecek yürek Türkiye'de hiçbir hakemde suan yok. Verilmeyen penaltımıza saysınlar.
Ayrıca az becerikli olsak maç rahat 4-5 olurdu.

.Murat.

.Murat.

Üye
lafı söyleyen sensin hakemde yürek olsa diyorsun cevabını veriyoruz sonra
konuyu başka yerlere çekme diyorsun üstüne üstlük ben tarafsızım diyorsun tarafsızlık bunun neresinde
mod. kardeşim sana diyorum lafı üstüne alana demiyorum direkt olarak seni muhatab alıyorum

arslansem

arslansem

Üye
Ben çok bariz önde olduğunu düşünmüyorum.Bu iptal edilirse bunun gibi çok penaltı iptal edilir.
Top çıkmadan sevinç gösterisi müthişti ya :ehe
Biz de her hafta penaltı kaçırıyoruz maşallah :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
lafı söyleyen sensin hakemde yürek olsa diyorsun cevabını veriyoruz sonra
konuyu başka yerlere çekme diyorsun üstüne üstlük ben tarafsızım diyorsun tarafsızlık bunun neresinde
mod. kardeşim sana diyorum lafı üstüne alana demiyorum direkt olarak seni muhatab alıyorum

Vela havle ...
Yahu arkadaş, ben kendi yorumumu yapıyorum . Türkiye hiç bir hakem
O penaltıyı tekrar ettiremez . Çünkü yürek yok, yemez
Normal şartlarda kaleci kural ihlali yapıyor ... O şekilde penaltıya çıkamaz kaleci ...
Bunu ben demiyorum futbol kuralları diyor ... Aç, araştır ...

.Murat.

.Murat.

Üye
kurallardan söz edeceksen belirtmelisin
hangi kuralda yürek yok yemez yazarki
forumda değilde başka yerde olsak o yürek değilde başka bişey derdin
mod. olarak sana iğneleyici sözleri hiç yakıştırmadığımıda belirtmeliyim
galatasaray bölümlerinde hep aynı kinayeli sözlerin var
her ne kadarda galatasaray düşmanlığın varsada yönetici kadrosunda olduğundan daha dikkatli yorumlarda bulunmanı öneririm
burada durupda sana işini öğretecek değilim sen daha iyi bilmen gerek bunları
sana iyi forumlar dilerim

Kdr05

Kdr05

Üye
Futbol kuralları çok şey söylüyor ama genelde ne kadar %100 uygulanıyor tartışılır. Bu maça, bu penaltıya körükörüne bağlamak yersiz. Sonuçta bizim de verilmeyen bir penaltımız var. Bunu uzatmanın anlamı yok. Sonuç olarak yendik ve tekrardan lideriz...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
kurallardan söz edeceksen belirtmelisin
hangi kuralda yürek yok yemez yazarki
forumda değilde başka yerde olsak o yürek değilde başka bişey derdin
mod. olarak sana iğneleyici sözleri hiç yakıştırmadığımıda belirtmeliyim
galatasaray bölümlerinde hep aynı kinayeli sözlerin var
her ne kadarda galatasaray düşmanlığın varsada yönetici kadrosunda olduğundan daha dikkatli yorumlarda bulunmanı öneririm
burada durupda sana işini öğretecek değilim sen daha iyi bilmen gerek bunları
sana iyi forumlar dilerim

Ohoo ben kime ne laf anlatıyorum ki ...
Tamam kardeşim he he . Sen haklısın ...

.Murat.

.Murat.

Üye
Konuyu gereksiz yere saptırmayaniz ...

Konu Elazığspor - Galatasaray maçı ...

Keyifli forumlar

aynen burada yaptığın gibi son yorumdada kendince haklı olduğunu sanıyorsun
senin anlatmanada gerek yok yorumlar açık ve net olarak herşeyi anlatıyor
ve nokta sana cevap vermeyeceğim daha....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Biz burada kendi yorumumuzu yapıyoruz sen yok kendini cumhuriyet sananlar bilmem ne gibi laf ediyorsun ... ( Rakip takima laf sokmak ve ortamı germek) Bu konuyla alakasız bir kelimedir ve amacından çıkartır . Yazılanları tekrar olursan umarım bu sefer anlayacaksındır ...

.Murat.

.Murat.

Üye
Galatasaray maçların da çok şeyler görülmüyor kardeşim merak etme ... Fatih Terim hakeme p .... ç dedi ... Lig tv kameraları net olarak gösterdi ve gördük ... Ama bu da es geçilecek her zaman ki gibi . Alıştık yani . :)

Biz burada gördüğümüzü söylüyoruz . Kafadan laf olsun diye konuşmuyoruz . Melo bak bakalım kaç adım önde ... Ama kurtardı . Hakem de o kadar
yürek var mi tekrar ettirsin . :)

Burası Türkiye ...

buda sana gelsin sen başlattın ben devam ettirdim hangi kuralmış bu yürek yok yemez
dedimya iğneleyici laf kullanıyorsun işin içinden çıkamayıncada suçlu ben oluyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güzel kardeşim . Sen şaka falan mi yapıyorsun anlamadım ki ... :) Hey Allah im ...
Söylediklerim türkçe ve anlaşılır gayet ...

Ben orada demişim, penaltı nizami değil . Hakem iptal etmeliydi diyorum . Bu benim görüşüm ...
O dakika da hiç bir hakem o golü tekrar ettiremez diyorum . Bizim hakemlerimizde yürek yok diyorum ...
Anla artık diyorum . :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben fotograftan gördüm vurmadan önce 1 metre ileri gelmis.
Alttaki kaleci onun kadar ileri gelmemis ama hakem sabaha kadar tekrarlatıyo penaltıyı nerdeyse..

[video=youtube;RZC_YoSAm2Y]http://www.youtube.com/watch?v=RZC_YoSAm2Y[/video]

.Murat.

.Murat.

Üye
tamam kardeşim hancıda haklı yolcuda tokalaşalım kapatalım şu konuyu
bende sende laf anlamıyoruz :anlas:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...