ekstra yükleme hatası :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapkopattttt

Üye
    Konu Sahibi
ekstra yükleme hatası :(
arkadaşlar öncelikle yanlış yere açtıysamkonuyu kusura bakmayın forumlarla pek ilgim yok ben kaçak bi iphone 4 aldım içinde talking tom cat fruit ninja gibi programlar vardı fakat virüs bulaştıgı için direk hafıza kartıyla telefon hafızasına format yaptım herşeysilindi şimdi ana menüsünde olan talking tom cat fruit ninjaya girdigimde yükleme gibi bişey çıkıyor doldugu zaman hiçbişe olmuyor takılıp kalıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ler

rapkopattttt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birisi kaçak iphone 4 deki mz adlı dosyayı upload edemezmi...!!!!

rapkopattttt

Üye
    Konu Sahibi
yaw arrkadaşlar yokmu kimsede çin malı iphone 4 altı üstü 1 mb bile degil bi dosya upload edeceksiniz bukadar zormu !

cihan628

cihan628

Üye
ney arkadaşım dosya bende yok ama arkadaşta bulabilirim belki nası bişi nerde bulunur sen söle bana

rapkopattttt

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çin malı iphone 4 içinde talking tom fuit ninja gibi oyunlar olan bi kaçak iphone 4 de hafıza kartına girdigin zaman mz diye bi klasör var o klasörün tamamı lazım bulabilirsen süper olur zaten 1 mb gibi bişe olamsı lazım boyutu çok küçük yani...

cihan628

cihan628

Üye
tamamda benim arkadaşta fruiT ninja angry birds falan yüklü değildi ilk aldığında sadece simgesi vardı tıklıyodun çince yazılar falan çıkıodu nese ben o mz ye bi bakarım yinede bulursam şanslısın .d sen beklemede kal

rapkopattttt

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş eyw bendede çıkıyo simge çince bişeyler yazıyo işte sonra gerisi gelmiyo zaten sorun orda :)

rapkopattttt

Üye
    Konu Sahibi
buldum kardeş herkes yükelyebilir inciciler çözmüş işi :)

çççç

Üye
dosyayı indiremiyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt