Büyük Ekranlara Gelcek Deniyor. 920'ye geliyor digerlerine hatta 625'e bile gelmiyor ne saçma şey bu böyle tam herşey düzeldi derken tekran ediyolar işin içine
512 mb kullananlar eşşek başımı ?
en az 85 i gelir demişsiniz nerdeyse 100 de 100 olucakmış neden gelmez derseniz bana gore microsoft yeni telefon çıkarırsa yani lumia markası adı altında onu satmak için satış politikası yapar kardeşim.
en az 85 i gelir demişsiniz nerdeyse 100 de 100 olucakmış neden gelmez derseniz bana gore microsoft yeni telefon çıkarırsa yani lumia markası adı altında onu satmak için satış politikası yapar kardeşim.
ne kadar kastırır bilemem ancak 3 kolon gelir 512 lerde live tile daha fazla olucagı için bunların haraketli olduğu düşünülürse hepsi anlık donmalar belki yaşanır diye bir kısıtlama yapılabilir bunun dışında yapılan kısınıtlama savunmaları geçersiz bence
Microsoft Bi özellik kısmadı bu güne kadar 3. kolon dışında onunda 4.5 inçlere geleceği söyleniyor bize kısıtlama yapan nokiaydı bugüne kadar olan güncellemelerde 8.1de pek fazla kısıtlama yapacağını düşünmüyorum çoğu ayarlarla ilgili zaten
Bence şimdiden tartışırsak çok saçma olur. Tam olarak hangi cihazlara geleceği kesin değil. Yani bi 1080P diyorlar bi büyük ekran diyorlar bi başka filan. 8.1 çıktığında her şey belli olacak. Benim tarafım her cihaza gelmesi, ama 2 ve 3 kolon diye ayar olması..
o 3. kolon buraya gelecek
512 mb ram ile alakası yok bence şöyle düşünün ben ana ekranı full tile ile donatsam kasma olmuyorsa 3 kutu yan yana olsa neden kasacak ?
Gören Zannetçek Dünyanın Bütçesi 1500 tlden yukarı dünyada neden en çok 520 sattı sanıyorsunuz microsoft yöneticileri akıllı adamlardır bu hataya düşmezler düşerlerse Android'e döner bu sistemde ayrıcalık.
Kusura bakmayın ama 512 diye bişey yok
donanımsal özellikten dolayı gelmezse eyvallah ama sistemsel özellikler geliyor öyle ekstradan şeyler değil bunlar bütün cihazlara gelmek zorunda. Duşunun bi (x) ile kapatma sistemsel özellik. Bunu bizden kısıtlayamazlar adı üstünde sistem. WP8.1 de sistemsel geliştirmeler %90'ın üstünde neredeyse
birde şu yönden düşünün 4.inçden küçük ekranlara gelmemesi çok normal olur 3.kolon 620'ye gelse ekrandaki kutuları göremezsin hatta 4inçe bile zor gelir
birde şu yönden düşünün 4.inçden küçük ekranlara gelmemesi çok normal olur 3.kolon 620'ye gelse ekrandaki kutuları göremezsin hatta 4inçe bile zor gelir