Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eksileme/Beğenmeme
Sponsorlu Bağlantılar
teknolojibaronu
Üye
Hayır kesinlikle. Bu konuyu sizin açmanız sadece tesadüf ben bunu herkes için derdim. Kişisel değil.
Eksi butonunu konusunda bir anda neden yönetimin şikayet değerlendirme kısmına vurgu yaptınız anlamadım ancak onlar bu işi yapabilecek kapasitede kabiliyette insanlar ki yönetim ekibinden yer alabiliyorlar.Şikayetlerin es geçilmesi gibi bu durumdan söz edilmedi.Sadece her üyenin yeterince duyarlı olmadığını belirtim.
asigsasi
Üye
konu yeterince uzadı artık @Admin arkadaşlar cevap verecektir konuyu daha fazla uzatmayalım
Ozan
Admin
Üyeler olarak çoğunluğun fikriyle yönetim de mutabıktır "beğenmeme" şeklinde bir özellik düşünmüyoruz.
Yıldız vermesi için illa ki bir soru sorması mı lazım?
O konunun açılması veya yapılan tartışmalarla birlikte hoşuna gittiğinden yıldız vermiş olamaz mı?
NOT: Konu zaten kapanmış, konu başından gelerek okuma yaparken değerlendirme yaptığım için özür..
0MG90
Üye
Bence olması lazım. Diğer forumlar kullanıyor ve orada çokta sorun oluşturmuyor bu özellik.