Eksileme/Beğenmeme

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayır kesinlikle. Bu konuyu sizin açmanız sadece tesadüf ben bunu herkes için derdim. Kişisel değil.

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Tek şikayet ile hallolduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz merak ediyorum doğrusu :) Ama önemli değil nasıl isterseniz öyle olsun :)
gelen tüm şikayet değerlindiriliyor ve yapılması gereken birşey varsa yapılıyor:oke:

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
gelen tüm şikayet değerlindiriliyor ve yapılması gereken bir şey varsa yapılıyor:oke:
Eksi butonunu konusunda bir anda neden yönetimin şikayet değerlendirme kısmına vurgu yaptınız anlamadım ancak onlar bu işi yapabilecek kapasitede kabiliyette insanlar ki yönetim ekibinden yer alabiliyorlar.Şikayetlerin es geçilmesi gibi bu durumdan söz edilmedi.Sadece her üyenin yeterince duyarlı olmadığını belirtim.

asigsasi

asigsasi

Üye
konu yeterince uzadı artık @Admin arkadaşlar cevap verecektir konuyu daha fazla uzatmayalım :)

Ozan

Ozan

Admin
Üyeler olarak çoğunluğun fikriyle yönetim de mutabıktır "beğenmeme" şeklinde bir özellik düşünmüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: murooo55, asigsasi, cihanata_1 ve 2 diğerleri

MaxipmaN

Üye
saçma

KAYIP-ADAM

Üye
gerçekten olmasa daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben root konusu açmıştım adam hiç soru bile sormadan basmış 1 yıldızı kızdım ama naparsın sırf konuya 1 yıldız vermek için üye olmuş sanki.
Yıldız vermesi için illa ki bir soru sorması mı lazım?
O konunun açılması veya yapılan tartışmalarla birlikte hoşuna gittiğinden yıldız vermiş olamaz mı?
NOT: Konu zaten kapanmış, konu başından gelerek okuma yaparken değerlendirme yaptığım için özür..

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Bence olması lazım. Diğer forumlar kullanıyor ve orada çokta sorun oluşturmuyor bu özellik.

Üst Alt