Haber Ekranımı Paylaş Uygulaması Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Bu ekranı yansıt olayı telefonun ekranındaki görüntüyü ekrana aktarma değilmi N8 de hdmi aracılığıyla tv ye aktarıyordum bunuda tv ye bağlarsam ekran görüntüsü alırmıyım acaba yada bu sistem nasıl çalışıyor

Hava kompresörüyle gönderildi
Benzer :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu ekranı yansıt olayı telefonun ekranındaki görüntüyü ekrana aktarma değilmi N8 de hdmi aracılığıyla tv ye aktarıyordum bunuda tv ye bağlarsam ekran görüntüsü alırmıyım acaba yada bu sistem nasıl çalışıyor

Hava kompresörüyle gönderildi
Ama sorun bu programı tv ye kurabiliyormuyuz,bence hayır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ama sorun bu programı tv ye kurabiliyormuyuz,bence hayır.

Tv ye bağlayamıyorsak pc ye nasıl bağlıyoruz

Hava kompresörüyle gönderildibaşlarım böyle işe ya sistem vista diye kurmuyor sanırım daha önce de güncelleme programını çalıştırmamıştı sanki visayı ben ürettim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
samcom

samcom

Üye
win7 ultimate 32bitte sürücüleri kuruyor ama failed hatası veriyor hr=0x8876086a

fraps34

Üye
Bu özelliği ben mhl olarak usb üzerinden hdmi girişe sinyal göndermesi olarak bekledim , bilgisayara program kurarak görüntü göndermek çok saçma ve gereksiz bir özellik olmuş. Ulan ms bir işide doğru yap...

N8e bak krallar gibi hem hdmi hem usb bellek hemde klavye mouse bağlıyorduk : ))

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC ve Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye
Ekran kartı düşük olanlarda görüntü geç geliyor bilginiz olsun.yani bi işe yaramıyor

Çırak ile gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu özelliği ben mhl olarak usb üzerinden hdmi girişe sinyal göndermesi olarak bekledim , bilgisayara program kurarak görüntü göndermek çok saçma ve gereksiz bir özellik olmuş. Ulan ms bir işide doğru yap...

N8e bak krallar gibi hem hdmi hem usb bellek hemde klavye mouse bağlıyorduk : ))

hakikaten N8 gibisi varmı be aynı zamanda daha bozmuşlar lumia yı haritalar n8 de daha iyi bence bildirim zaten vardı şimdi yeni geldi bildirim ışığı yok vs vs

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
ben hala n8 kullanıyorum :)

samcom

samcom

Üye
win7 ultimate 32bitte sürücüleri kuruyor ama failed hatası veriyor hr=0x8876086a
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz illa 64bit olması mı lazım veya hata için ni program felan mı yüklememiz lazım ?
Hiç başına gelen yok mu benim laptop mu sorunlu ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
google amcaya bi sor bence :)

Serhan

Serhan

Üye
merak ettim de telefonu pc ye yansıtıp oyun açsak klavyeyle oynanıyr mı ? :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu proğramda pc nin klavye'sini kullanarak sms yazmaya da izin verse çok harika olurmuş doğrusu.

Serhan

Serhan

Üye
Oyun oynanmöıyor denedim :) Çok iyi yaa :D

Bilgisayardan te4lefonu kontrol edemiyoruz galiba ??

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Oyun oynanmöıyor denedim :) Çok iyi yaa :D

Bilgisayardan te4lefonu kontrol edemiyoruz galiba ??
bazıları mausla falan kontrol ediliyor demişti sizde de olmuyor değilmi ben çok denedim yapmadı bende

Tacettinn

Tacettinn

Üye

Bu telefona sağlam bir işletim sistemi olacaktı...

Serhan

Serhan

Üye
Project My Screen uygulamasında fareyle yönlendirebiliyorsunuz.
Elbette telefon ekranında fareyi göremiyorsunuz.
Yalnızca menülere girme, uygulama açma v.s onları kastediyor arkadaşımız.
Ben beceremedim fareyle telefonu yönetmeyi win7 o yüzdenmidir ?

Üst Alt