ekranı saf cam olan dokunmatik telefon modelleri hangileri acaba ? yada i-phone haricinde var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
ekranı saf cam olan dokunmatik telefon modelleri hangileri acaba ? yada i-phone haricinde var mı?
merhabalar ,
ekranının saf cam olan dkonumatik telefon modelleri hangileri acaba yada i-phone haricinde var mı ? i-phone camı çantada anahtar vb. objelerin nedeniyle çatlaması gibi sorunlar olduğunu okumuştum ama i-phone gibi diğer modellerin cam ekranı olup olmadığını bilemediğim için sormak istedim. yeni telefon alımlarımı bu ölçüye göre yapmayı planlıyorum. şimdilik 5800 var ve plastik ekranların yerine gerçek cam ekran (çatlama kırılma riskinide üstlenerek) kullanmayı istiyorum...

saygılar..
selman

Perfect!

Üye
ekran plastik değilde kapak plastik aslında ama ıphone den başka bilmiym varsada ıphone al daha iyi

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
cam daha kolay kırılır bikere plastikten.

Perfect!

Üye
adam onu kabul etmiş zaten cam arıyo

xc2000

Üye
samsungun bazı modellerinde var ama o modellerin geneli çizimez ve kırılmaz özel camlardan oluyor

OğuzcanAbi

Üye
htc hd2 galiba ondada öle

ZedYago

Üye
nokia x6

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Nokia x6 var kardeş

OğuzcanAbi

Üye
hp cihazlarına bak

Anußis

Anußis

Üye
evet nokia x6da dış cam bulunmaz ana saf cam bulunur eğer kapasitif telefonları aratırsan bazı yerlerde onlardan herhangi birisini alabilirsin cünkü kapasitiflerde iç cam bulunmaz

kosezade

kosezade

Üye
samsung omnia amoled:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt