Ekran Zaman Aşımı Ayarındaki Farklılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çoğu kullanıcı 30sn, 1dk yada maksimum 3 dk'da kullanıyor.
"Asla" ayarını o kadar etmeyin :tebessüm:
Ya çok dert ettiğimiz falan yok ta neden böyle yapıyorsun ms.zaten sistem eksiklerimiz çok bari olanları da bu şekilde parçalama dimi.

Emre

Üye
Acaba Bazı Lumialar Apk Çalıştırıyor mu? Yada İos :D

• Beğen
Tepkiler: onder24
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İos çalıştıran bi sistemmi var androıdı ilerde belki oda

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
Benim 920 de vardı yani aldığım 1020 de yok.çok enteresan bir durum.belki yazılım ile alakalıdır diye bu yüzden cihazı bile sıfırladım.Bu durum çok can sıkıcı örneğin haritaları yüklerken ekranın kapanmaması gerekiyor ama 1020 de bunu ayarlayamıyorsun.bu durumu ms ye iletmek gerek @bulutsuzgece @papakudioflu
merhaba burasi yerimi bilmıyorum sizin 1020 kullanıcısı olarak ben 1020 almayı düşunuyorum tavsıye edermisiniz ekran boyutu yeterlimi fotoğraf cekmeyi seven birisi olarak

Rainesto

Rainesto

Üye
620 de baktım en fazla 5 dakika 920 de asla

Esendağlı

Esendağlı

Üye
merhaba burasi yerimi bilmıyorum sizin 1020 kullanıcısı olarak ben 1020 almayı düşunuyorum tavsıye edermisiniz ekran boyutu yeterlimi fotoğraf cekmeyi seven birisi olarak
Ekran boyutu kişiden kişiye değişebilir bana göre normal ama 920 nin IPS ekranı bundan çok daha güzeldi,bana kalırsa 1020 alma 830 al,bütçen varsa 930 al.kamera olarak bana 920 de yetiyordu ha 1020 tabiiki daha iyi ama sadece kamera işte.

Üst Alt