Tavsiye Ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

cagataydesign

cagataydesign

Üye
    Konu Sahibi
Ekran sorunu
Merhaba arkadaslar dun Bilgisayari actim internette takilirken Bilgisayar dondu, Reset attim bilgisayar Hosgeldiniz yazisindan sonra donmaya basladi,Ram'in yerini soktum diger slota taktim 1 defa acildi sonra yine dondu ondan sonra daha ekrana goruntu gelmiyor.
Onceden boyle bi sorunla karsilasmamistim, Islemciyi soktum taktim,baska ekran kartlari taktim,baska ramlar taktim yok ekrana goruntu gelmiyor. Yardimci olursaniz sevinirim.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sen elinden gelen herşeyi yapmışsın zaten. En iyisi bilgisayarcıya götürmek.

cagataydesign

cagataydesign

Üye
    Konu Sahibi
Daha detayli bilen biri vrmi ?

fmartin

fmartin

Üye
Ctrl+Alt+Delete'den görev yöneticiyi açabiliyor musun ?

Son düzenleme:
cagataydesign

cagataydesign

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar acilsa format atardim , 1 haftadir kablosunu cikarmadim prizden acaba bundan olabilirmi?

fmartin

fmartin

Üye
Sanmıyorum, açılışta güvenli mod ya da diğer seçenekleri seç bi şekilde açılacaktır

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
anakartta sorun vardır başka ramler ve ekran kartları ile olmadıysa en iyisi bilgisayarcıya götür

Archonn

Archonn

Üye
Hocam ya ramlerden ya da hdd'den kaynaklıdır bu sorun. Başka ram denedim demişsiniz, denemediyseniz hdd'yi de değiştirin.

cagataydesign

cagataydesign

Üye
    Konu Sahibi
hdd leri takmadan calistirmayi denedim olmadi simdi full sokup yeniden takicam ins duzelirekrana hic goruntu gelmiyor

cagataydesign

cagataydesign

Üye
    Konu Sahibi
power bozukmus lanet olsun :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Evet powerdan kaynaklı olabiliyor bu tarz sorunlar. Benim pc de de powerı 0-1 yapınca ekran gidiyordu :D Ama yine iyi kurtardın powerlar ucuz :ehe