ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

user313

Üye
    Konu Sahibi
ekran sorunu
Telefonun ekranı uzun süre kararıyor mesela 15 gün falan sonra kısa süreliğine 1 gün falan düzeliyor sonra yine kararıyor.Nadren kararan ekranda çizgiler çıkıyor.Ekranı en azından kısa süreliğine idare edecek şekilde tamir ettiremezmiyim.Gittiğim tamirciler ekran yada ekran filmi değişmeli dediler ama ben yeni telefon alacağım kısa süre sonra o zamana kadar idare edecek şekilde birşey yapılamazmı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonunuz ne marka ve model onuda belirtseydin ona göre yorum yapma şansı olur.

user313

Üye
    Konu Sahibi
........up

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Teknik servislik olmuş telefon. Ekran yada ekran filmi değişimi yapılması gerekebilir.
Eğer yeni telefon almayı düşünüyorum diyorsanız tamir ile uğraşmayın gittiği yere kadar kullanın.

user313

Üye
    Konu Sahibi
Teknik servislik olmuş telefon. Ekran yada ekran filmi değişimi yapılması gerekebilir.
Eğer yeni telefon almayı düşünüyorum diyorsanız tamir ile uğraşmayın gittiği yere kadar kullanın.

Telefonculara sordum değişim için 40-50 tl istiyorlar.Değişim olmadan yaptırılamazmı

tapatalk

tapatalk

Üye
50 liraya yenisi alinir cihazin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
50 liraya yenisi alinir cihazin

50 tl ye sen bana N95 8gb yolla ben iki tane alacağım. Kargo ücreti de bana ait olacak.

- - - Eklendi - - -

Telefonculara sordum değişim için 40-50 tl istiyorlar.Değişim olmadan yaptırılamazmı

Eğer vereceğim parayı hakkeder diyorsanız tamir ettirin. Değmez diyorsanız gittiği yere kadar devam edin yada telefon önerisi isterseniz buradan forumdaki arkadaşlarımızın yardımı ile size uygun telefon buluruz.

user313

Üye
    Konu Sahibi

50 tl ye sen bana N95 8gb yolla ben iki tane alacağım. Kargo ücreti de bana ait olacak.

- - - Eklendi - - -

Eğer vereceğim parayı hakkeder diyorsanız tamir ettirin. Değmez diyorsanız gittiği yere kadar devam edin yada telefon önerisi isterseniz buradan forumdaki arkadaşlarımızın yardımı ile size uygun telefon buluruz.

Amacım telefonu kısa süre irade edecek şekilde yaptırıp başkasına satmak.Bana satanda bu şekilde yaptı muhtemelen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt