ftyçatalca
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar c6-01 belle m var . Durup dururken ekran da garip garip şeyler oluyor. Hiç bişey yapmadığım halde ekrana basılı tutuyormuşum gibi oluyor yada dokunuyormuşum gibi oluyor. Bazende işlemyor. Yeniden başlatıyorm telefonu düzeliyor fakat yeniden başlıyor. Lütfen yardım edin deli olucam.
bu sorunu yaşayan bir kişi daha biliyorum şarj ederken yaşıyordu forumdan biri ve ben de yaşadım 2 kere yaptı bir daha hiç olmadı çok ilginç birşey,mıknatıslı kılıf varsa kullanma
Benim de önceden oluyordu sonradan düzeldi.Öyle olunca tuşları kilitle aç düzeliyordu bende.Ama şuan hiç sorun yok.Normalde ellerin ıslaksa öyle yapar.
Annamı kullanıyorsun bellemi ?
cihazda hafıza kartı varsa çıkarıp yeniden başlatsana bi.
cihazda hafıza kartı varsa çıkarıp yeniden başlatsana bi.
arkadaşlar c6-01 belle m var . Durup dururken ekran da garip garip şeyler oluyor. Hiç bişey yapmadığım halde ekrana basılı tutuyormuşum gibi oluyor yada dokunuyormuşum gibi oluyor. Bazende işlemyor. Yeniden başlatıyorm telefonu düzeliyor fakat yeniden başlıyor. Lütfen yardım edin deli olucam.
asphalt5. pes2011. ıcy tower. bumbe. okey. cut the rope .Bide atom bebek. Oyun olarak bunlar var. Basit programlarda var on tane falan yazayımmi onlari da..[ENGİN];4625354' Alıntı:
telinde neler yüklü
programları da yaz bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?