ekran parlaklığını azaltma

Sponsorlu Bağlantılar

burakcan42

Üye
    Konu Sahibi
ekran parlaklığını azaltma
arkadaşlar batarya ömrü için sagolsun nokacigimz ekran parlakligini azaltmayi akil etmis ama bazen gene de yuksek gelebiliyor isik seviyesi. Mesela su an otobüsteyim ışıkların hepsi kapalı telefonumdan nurlar saçılıyor etrafa. Veya bazi aksamlar karanlık ortamda gozlerimi rahatsız ediyor. Bunu daha çok kısmanın bir yolu yokmu acaba? Biraz uzun yazdım ama aynı dertten muzdarip olan arkadaslar varsa onların da duygularına tercüman oluym dedim :] saygilar sunarım..

Symbianize

Symbianize

Üye
Banada lazım

ahmettopan

Üye
pilini çıkar...:kop:

şaka bi yana da olandan daha fazla kısabileceğini tahmin etmiyorum

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
:no: hayır

juristokrat

juristokrat

Üye
lightcontrol programını dene

burakcan42

Üye
    Konu Sahibi
ya bende tahmin etmiyordum ama e72 de gordum neredeyse sifirlaniyor. Ona nokia gelistirdiyse s60v5 e de bi user gelistirmis olabilir dedm... şu anda araştıramıyorum otobüste olduğum için ama inş. Inince araştırcam..

----------Eklendi @ 22:02:40 ---------- Yazıldı @ 22:01:05 ----------

rambo ne alaka orjinalle cozemedim. Sonuçta telefonun orjinalde yapamadığı pek çok şeyi programla yapabiliyoruz. Bunu mu yapamicaz?

burakcan42

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederm ama bu program daha fazla kismamizi sağlamıyor. Orjinal ayarlarındaki en düşük moda geçiriyor... Gene de oldukça güzel ama daha çok batarya ömrü uzatmak isteyenler için sanırım bu...

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Kardeş açıp denedin mi çünkü menuel ayarlama var 5800'da denedim ben bayağı parlaklığı azaldı.

anılbaran

anılbaran

Üye
light kontrol fayda ediyor. Denedim bizzat ben. En düşük seviveden biraz cık daha düşürdü. Gözle görülür bir biçimde anlaşılıyor zaten

burakcan42

Üye
    Konu Sahibi
evet denedim ama orjinal ekran ayarlarindan min. E getirmekle ayni derece islev görüyor maalesef. Ama program cidden superms. Sarji bayaa uzatacağı kesin. Ekran koruyucusu suresini flan bayai kisaltio...

mstf_l

mstf_l

Üye
jbak taskman de program kurallarından ışık kontrole gir ordan programın ışık süresi ve miktarını ayarlayabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ertuğrul1225

burakcan42

Üye
    Konu Sahibi
light control cuk die oturdu kesinlikle ttam olarak aradigim sey buydu allah razi olsun hepinizden... :)

anılbaran

anılbaran

Üye
rica ederım:)

burakfbz

Üye
light control süpermis teşekkürler.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Beyler birde telefona mat jiletin takın parlaklığı da sıfırlayın bakın o zaman 3310 dan bi farkı oluyor mu :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:ehe

Üst Alt