Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekran parlaklığı ve şarj ömrü ilişkisi?
Sponsorlu Bağlantılar
mcnpl4
Üye
Konu Sahibi
ekran parlaklığı ve şarj ömrü ilişkisi?
ekran parlaklığı en üst ve en alt seviyedeyken şarj ömrü konusunda çok fark var mı
Haydar
Emekli Yönetici
evet kesinlikle var bence şahsen denedim tavsiyede ederim
MezraL123
Üye
Telefona göre değişir. Daha doğrusu telefonun ekranına göre değişir. Amoled ekranlar fazla enerji harcamaz bu yüzden fazla farkettirmez.
mcnpl4
Üye
Konu Sahibi
çok kötü bi durum şarj dayansın diye telefonu özgürce kulanmaya çekiniyorum super clear lcd var benim telefonumda lcd amoleden daha çok harcıyo demi?
MezraL123
Üye
Lcd amoledden daha çok harcar evet.
serif55
Üye
Ekran parlaklığı kadar büyüklüğüde çok önemli bu konuda dostum, ekran ne kadar büyükse aydınlatma alanı daha geniş olacağından fazla enerji tüketimi oluyor.
Ekran parlaklığı kadar büyüklüğüde çok önemli bu konuda dostum, ekran ne kadar büyükse aydınlatma alanı daha geniş olacağından fazla enerji tüketimi oluyor.
şarji en çok etkileyenler arasınDA ekran parlaklığı
Türe
Üye
bir de arka planda çalışan uygulamalar çok etkiler onları sonlandırmalısın
mcnpl4
Üye
Konu Sahibi
arka plandaki uygulamaları sürekli kaptıyodum en sonunda sıkıldım bıraktım ve hiç bi fark görmdim. gereksiz yere çalışanları telefondan kaldırıyorum gayet iyi gidyo şuan şarjım. sabh 7 de şrjdan çıkardım yeni bitiyo. yüzde altı.
deeplanet
Üye
Android telefonda arka planda çalışan uygulamalar pil harcamasında pek etkili olmaz. Hatta arka planda güncelleme yapmaya çalışan programı kapattıkça tekrar açılacağından daha çok pil harcar. Auto task killer tarzı programlardan vazgeçin, lakin onlar sadece telefonunuzu anlık, yani çok kısa bir süre için hızlandırmaya yararlar ve tüm diğer düşünceler için gereksizdirler. Zamanınızı arka planda çalışan programları kapatmakla harcamayın kafanız rahat olsun bir işe yaramıyorlar anlık hızlandırmalar dışında pil ömrü ve sistem kararlılığını bozmaktan ve kafanızı meşgul etmekten başka bir işe yaramazlar
mcnpl4
Üye
Konu Sahibi
kesinlikle.
kaptanblack1
Üye
xperia rayda anasayfa tuşuna basılı tutunca açık olan programları yada en son girdğim programları gösteriyo ben onu tam anlayamadım açık olan programlarsa nasıl kapatabilirim yardımcı olurmussunuz ?
xperia rayda anasayfa tuşuna basılı tutunca açık olan programları yada en son girdğim programları gösteriyo ben onu tam anlayamadım açık olan programlarsa nasıl kapatabilirim yardımcı olurmussunuz ?
Açık olan programları göstermiyor, son açtığın programları gösteriyor. Sadece çıkmak istediğin programdan exit veya yoksa back/geri tuşuyla çıkman yeterli.