Ekran Koruyucu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Koruyucu Sorunu
Merhaba arkadaşlar benim telefonun ekran koruyucusu var, telefoncu tertemiz bir şekilde takmışti ama dun kardeşim oynarken telefonumla ucunu orasını burasını açmış tekrar çıkarıp yapistirdim ama bazi yerlerinde minik tozcuk şeklinde tüyler kalmış sorun yaratır mı bu dokunmatik için?

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilecek biri yok mu

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Bir kişi mi bilmez ya

Kerim.

Kerim.

Üye
Bozar mi bozmaz mi bilmem ama zaten goruntuyu cok bozar.bence yenisini al.

blacktalon

blacktalon

Üye
zaten ne kadar tutar ki onlar al yenisini yada tek satılmaz büyük ihtimal yapıştır diğerlerinden bir tane olacaksa koruyucuya olsun

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Suan eskisi gibi tutuyor sadece içinde küçük 1-2 kıl kaldı

Android Police

Android Police

Üye
Jelatinler çok sinir bozuyor daha geçen gün telefona yapıştırdım bide kahpe 10 tl istedi 1 tanesi için 2 gün sonra etrafını toz kapladı:off:

Bence en iyisi cüzdan şeklindeki korumalardan al hem önünü hem arkasını koruyor :oke:

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Onlar da genç işi değil hic ya :D aynen dediğin gibi bi tanesine 10 tl verdim ve daha 2 hafta falan oldu

Android Police

Android Police

Üye
yok kardeşim yok bide benim telde ufak tefek çizik var telefonu alalalı 5 ay oluyor çok takıyorum o çizikleri her gördüğümde sinir bozuyor neyseki 3-4 ay sonra yeni tel alcam

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Memnun değil misin neden yeni alcaksin?

Android Police

Android Police

Üye
s3mini veya ace2 düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

DesireC fazla iyi değil yani ama kötülemenin de lüzmu yok biraz ileri seviye androidlerde daha fazla oyun deneyimi yaşayabiliyorsun :hmmm

- - - Eklendi - - -

Rom Desteği de pek iyi değil baksana topu topu 4 rom var bitanesi de orjinal rom zaten :D

OYSA ONE X İÇİN BİRSÜRÜ ROM VAR İKİSİDE AYNI VAKİTTE ÇIKTI AMA ADAMLARIN İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN ONE XE DAHA FAZLA YOĞUNLUK VERİYORLAR :off:

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
E normal bi durum yani one x amiral gemisi bence htc'nin :) bende s advance var, bilmiyorum rom var mi falan pek ugrasmiyorum o islerle :)

Android Police

Android Police

Üye
Hep aynı romda kalmak sıkmıyor mu sizi ?

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu root bile yapmadin ne gerek var riske girmeye

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
*yapmadim

Android Police

Android Police

Üye
Android Dünyası zaten riskiyle meşhur değil mi ? açık kaynaklı olmasıyla en azından biz öyle düşünüyoruz :ehe

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Ugrasamam valla ya suan bana yetiyor da artırıyor bile

cukuleaks

Üye
Jelatin saçmalıktır. Ekranın rengini çok bozar. Mat olmayanıda bozar olanıda bozar. Toz toplar. Ekranın kayganlığını azaltır. En iyisi sağ cebinde taşı , o cebinede bişey koyma ben böyle yapıyorum yıllardır :oke:

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Valla dediklerinin hepsi doğru hocam da sadece cep için değil ki düşüyor falan ekstra koruyor yani

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Sadece kayganligi azaltma konusunda katılmıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt