Ekran koruyucu jelatinler ekrana zarar veriyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Ekran koruyucu jelatinler ekrana zarar veriyor mu ?
Arkadaşlar bugün telefonumun ekranına mat ekran koruyucu taktırdım gayette memnunum..Ekranda iz bırakmaması,elin kolay hareket etmesi,ekranı çizilmeye karşı koruyor olması falan baya hoşuma gitti açıkcası o yönden sorunum yok ancak bunlar ekrana zarar veriyor mu ? S3 'ün camına zararı olur mu ? kullanmamak mı gerekir ? Bu konu hakkında bilgi almak istedim,teşekkürler..

Kerim.

Kerim.

Üye
olmaz herhalde

badmus

badmus

Üye
S3 kullaniyorsun ve ekran koruyucu jelatin?
bendede s3 var ve jelatine ihtiyacim yok. hergun ekrani anahtarla cizmeye calisiyorum ama olmuyor. cunku gorilla glass 2 cam var. cizilmesi neredeyse imkansiz. arti mat ekran koruyucu demissin. mat ekran koruyucular ekranin parlakligini azaltir ve gormeni zorlastirir. daha net gorebilmek icin ekranin parlakligini arttirirsin ki bu daha cabuk bataryanin bitmesi anlamina gelir. bence tamamen gereksiz

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
bendede s3 var ve jelatine ihtiyacim yok. hergun ekrani anahtarla cizmeye calisiyorum ama olmuyor. cunku gorilla glass 2 cam var. cizilmesi neredeyse imkansiz. arti mat ekran koruyucu demissin. mat ekran koruyucular ekranin parlakligini azaltir ve gormeni zorlastirir. daha net gorebilmek icin ekranin parlakligini arttirirsin ki bu daha cabuk bataryanin bitmesi anlamina gelir. bence tamamen gereksiz

Ekranın parlaklığıyla falan sorunum yok dediğim gibi ekranda iz bırakmıyor elim daha kolay hareket ediyor bunlar önemli benim için..Koruyucu olmadan kullanmak içime sinmiyor bu kadar para veriyoruz bari koruyalım :) Ayrıca test videolarını bende izledim ekranı çizemiyorlar ama bazı kullanıcı yorumlarında ekranın çizildiğini okumuştum ne olur ne olmaz diye bende koruyucu jelatin taktırdım..Mesele ekrana zararı olur mu o yani benim için :)

15097

15097

Üye
:ohannes:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
En iyisini yapmışsın zarar vermez...

badmus

badmus

Üye

Ekranın parlaklığıyla falan sorunum yok dediğim gibi ekranda iz bırakmıyor elim daha kolay hareket ediyor bunlar önemli benim için..Koruyucu olmadan kullanmak içime sinmiyor bu kadar para veriyoruz bari koruyalım :) Ayrıca test videolarını bende izledim ekranı çizemiyorlar ama bazı kullanıcı yorumlarında ekranın çizildiğini okumuştum ne olur ne olmaz diye bende koruyucu jelatin taktırdım..Mesele ekrana zararı olur mu o yani benim için :)

dedigim gibi ekranin cizilmesi imkansiz gibi birsey senin icin sorun degilse sorun yok ekranda herhangi bir sorun olmaz.

- - - Eklendi - - -

anlamadim neden :ohannes: dedin?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi benim sorunum ekran parlaklığı görüntü kalitesiyle ilgili değil yani onlardan memnunum..Tek merak ettiğim bu jelatinler ekrana zarar verir mi hemen hemen herkes kullanıyor ama net bir bilgi bulamadım.

- - - Eklendi - - -

dedigim gibi ekranin cizilmesi imkansiz gibi birsey senin icin sorun degilse sorun yok ekranda herhangi bir sorun olmaz.

- - - Eklendi - - -

Eyvallah sağolasın

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

anahtar olabilir mi:ehe

badmus

badmus

Üye
mcnpl4

mcnpl4

Üye
parmak hareketleri kolaylasiyor mu? ben de alicam elim terleyince deli ediyo telefon yanlis yerlere giriyorum bazen tuslari algilamiyor film taksam duzelir mi

avcitalip

avcitalip

Üye
ben jelatin kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum,zaten gorilla glass 2 cam var en fazla kılcal çizikler olur oda önemli birşey değil yani :evet:

Üst Alt