Ekran Kilitleniyor Ama Kapanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kilitleniyor Ama Kapanmıyor
arkadaşlar ekranı kilitliyorum fakat ekran ışığı sönmüyor açık kalıyor ne yapmalıyım? Ayrıca telefon hafızasında 300 mb lık boş yer vardı ne olduğunu anlamadım birden 280 mb a düştü. Neden olabilir bu? Ayrıca hard format atmak istiyorum herhangi bir riski var mıdır? Hard format atınca telefonla yüklü gelen hangi uygulamalar silinir ve bunları tekrar yüklemek istesem bulabilir miyim?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum o dediğin genelde telefonla görüşme yaptığında kapattıktan sonra oluyor flaş attıktan sonra düzeldi bendede oluyordu.

Eğer microsoft apps yüklediysen olabilir mobil olduğum için link veremiyorum şuan için ama cleaner diye pro var belle için.

Hard format amaktan zarar gelmez ama hergün atmakta olmaz attığın zaman mağaza haritalar fotoğraf ve video düzenliyici silinir bunları forumda bulabilirsin ama bunun yerine flaş atarsan hem hard format atmış olursun bir nevi hemde hard formatta silinen uygulamalar silinmez telefon ilk aldığın günkü gibi tertemiz olur.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
öncelikle fabrika ayarlarını geri yükle büyük olasılıkla düzelir, düzelmezse hard format atabilirsin ama telefonda program filan kalmaz hepsini tekrar yüklemeye uğraşırsin

asigsasi

asigsasi

Üye
bir de şunu dene
ayarlar telefon bildirim ışıkları beklemede açık ışığı kapalı olacak

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkürler. Bildirim ışıkları kapalı. Evet microsoft app yüklemiştim kaldırmayı denedim ama tam olarak kalkmadı. dün telefonu kapatıp açtım düzeldi ama şimdi yine ekran ışığı sönmüyor. Bugün öğleden sonra soft format atacam. Durumu size bildiririm. Flash atmayı öğrenmek şart oldu. Peki flash atınca microsoft apps de tamamen kalkar mı?

Düzenle: telefonu kapatıp bataryayı çıkardım ve biraz bekledim. Sonra tekrar açtım. Şimdilik bir sorun yok gibi bakalım. Yine olursa soft format atacam. Olmazsa flash'a yol görünecek. Ama flash atmadan önce iyice araştırıp öğrenmek istiyorum yanlış birşey yapmamak için. Mesela flash atmadan önce sim kartı ve hafıza kartını çıkarmalı mıyım? Hafıza kartında yüklü olan uygulamaları kaldırmam gerekir mi?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kalkar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
türkçesini indirirsen olmaz:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
peki sağolasın :) ben flash derslerine başlayayım bakalım ne nasıl yapılıyormuş iyice bi öğrenelim lazım olur :)

resimli anlatım vardı dostum çok kolay emin ol gerekli proları indir bir kere attınmı öğreniyorsun zaten :)

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
NaviFirm+ 1.7 yi kurdum. Şimdi Phoenix iniyor. Belki bu akşam flash atabilirim. Ama bi yandan da korkuyorum. Bu linkten ( http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html ) baya birşeyler öğrendim aslında. kolay birşeye benziyor ama atsam mı atmasam mı kararsız kaldım. sen bu konuda tecrübelisin sanırım :) flash atmaya başlamadan önce bazı şeylerden emin olmak istiyorum

1. telefon ilk günkü gibi tertemiz olsun istiyorum. yani kurduğum tüm uygulamalar kalksın. ben uygulamaları hafıza kartına yükledim. flash atmadan önce hafıza kartını çıkartıp biçimlendireyim mi?

2. SIM kartı çıkartayım mı?

3. yukarıda verdiğim linkteki talimatları tek tek yanlışsız uygulasam bile telefonun bir daha açılmama ihtimali var mı?

4. Flash atma işlemi ne kadar sürüyor?

5. NaviFirm'den dosyaları indiriyorum. İnen dosyaların birinde RM601... yazıyor. Diğerleri RM718... Bu RM601'i de phoenix klasöründe belirtilen yere atayım mı? Yanlış birşey yapmayalım :)

Üst Alt