Ekran kilitleniyor ama ekran kapanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

slymnsrk

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kilitleniyor ama ekran kapanmıyor
başlıktada belirtdiğim gibi telefonu ilk açtığımda bazen ekran kilitleniyor ama ekran kapanmıyor yani ekran ışıkları sönmüyor.. ekran üst tarafında kilit işaretide çıkıyor ama ışıklar sönmüyor..
Yardımınızı bekliyorum..

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
güç tasarrufu moduna geçip deneyiniz ve ekran koruyucunun kapalı olduğundan emin olunuz

hacker_fuat

Üye
Benim telefonda da oluyo yeniden başlatıyorum düzeliyor bazen iki defa yeniden başlattığımda düzeliyor ekran koruyucuyu kapatmayı denemedim olursa iyi olur....

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkaplanda Çalişan Lock Uygulaması Cihaz Yeniden Açılınca AçılmasıZaman Alıyor malum Szde Cihaza Yüklenince O Uygulamanın Açılması Geçikiyor Sizde O Anda O Uygulama Aktif Olmadiği İçin Ekranı Kitlerseniz Kilitlenmez Evet Aslında Kilitlenirde İşlemez Öyle Olursa MEnü Tuşuna 2 Kere Basın Cihaz Kilit Penceresine Gelmesi Lazım O Zaman Kilitlenir

asigsasi

asigsasi

Üye
hard format atma zamanı gelmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58
Eduardo58

Eduardo58

Üye
hard format atma zamanı gelmiş :)
En iyi tespit ve en mantıklı cevap. Kesinlikle katılıyorum ya da RAMBlow veya Andro Task Manager gibi uygulamalarla gereksiz otomatik başlayan uygulamaları kapatabilirsin denemesi bedava istersen link atabilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

slymnsrk

Üye
    Konu Sahibi
atarsan fena olmaz
arkada oto çalışan bi whatsapp var yada sadece whatsapp gözüküyor . Ram blow yüklü ama oto çalışma kapalı

Eduardo58

Eduardo58

Üye
atarsan fena olmaz
arkada oto çalışan bi whatsapp var yada sadece whatsapp gözüküyor . Ram blow yüklü ama oto çalışma kapalı
Dene bakalım Andro Taskman ı. :) :

slymnsrk

Üye
    Konu Sahibi
kurunca nolacak şimdi

Eduardo58

Eduardo58

Üye
kurunca nolacak şimdi
Uygulamaya gir ve üstte Main, Apps, Settings ve Style yazan menüden Apps grubuna gir orada Show System Apps var buradan görmeyi istediğin sistem uygulamalarına tik koy örneğin; Hava Durumu arkaplanda boş yere gereksiz çalışır. Buna tik koy ve Orta [Beyaz] Tuş a basılı tutunca bu tik koyduğun, boş yere çalışan uygulamaları görebilir ve sağa/sola sürükleyerek kapatabilirsin.

slymnsrk

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
metyuu

metyuu

Üye
İnşallah En kısa zamanda ilgileneceğim uygulama ile

slymnsrk

Üye
    Konu Sahibi
valla ben çözümü formatta buldum . Hem telefon düzeldi. Hemde silmeye erindiğim oyun ve uygulamalar silindi. Hard formatla halledersiniz ...

Marco Laren

Marco Laren

Üye
sorunun cozumlenmesine sevindim

slymnsrk

Üye
    Konu Sahibi
hard format at

Üst Alt