Uygulama Ekran kilit animasyonu CRT [YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kilit animasyonu CRT [YARDIM]
Arkadaşlar internette çok araştırdım ama bi türlü sağlıklı bi bilgiye ulaşamadım yabancı sitelerde bi kaç konu mevcut ama onlarada dil yetmiyo bişe anlamıyorum birisi yardımcı olabilirmi telefonuma crt animasyonu yüklemek istiyorum çok güzel bi animasyon telefonum note 2 her şey güzel ama şu ekran kapanmasını sevmiyorum. bi kaç apk gördüm internette ama kötü niyetli yazılımdır diye yükleyemedim cesaret edip. Telefonum fabrikadan çıktığı halde ne root yaptım nede rom yükledim anlamıyorum zaten :) [video=youtube;V3cChYech6Q]https://www.youtube.com/watch?v=V3cChYech6Q[/video]
örnek olsun diye bi video koydum istediğim animasyon bu

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım acaba yardım edebilicek birisi varmı ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
root gerektiriyor. cwm uzerinden kendi rom surumune uygun crt animation modu yuklemen lazim. yada boyle animasyonu olan romlar kurabilirsin.

hardal00

hardal00

Üye
Bende boyle birsey ariyorum hakkaten cok guzel telefon s2 turkiye 4.1.2 surum aradim yok

sienon

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama bana çok karışık geliyor bu root işleri bi tane lock screen adında program buldum içinde crt ye benzer animasyon var ama yandaki kilit tuşuna basınca çalışmıyor kısayolu var ona basinca efekti görebiliyorsunuz hemde fiziksel tuşu çok kullanmamis oluyoruz

hardal00

hardal00

Üye
Hocam ben suan arastiriyorum senin rom ne uygun bulursam konu acabilirim

sienon

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benimki stock rom 4.1.2

Üst Alt