Ekran Kartım Hangi Shader Modelini Destekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartım Hangi Shader Modelini Destekliyor
ıntel 82945g express chipset family 256 mb onboard kartım var hangi shader modelini destekliyor arkadaslar ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2.0 dır büyük ihtimal. hayli eski :oke:
gpu-z ile bakabilirsin.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
2.0

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
peki 2.0 destekleyen oyunları nasıl bulabilirim veya oyunun 2.0 a uygun olduğunu nasıl anlayabilirim

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
onboard kartınızda zaten fazla oyun oynamazsınız san andreas tarzı oyunlar oynarsınız ve onlarda 2.0 ı destekler

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
veya söylede olabilir mi dediğin gibi san andreasi hiç kasmadan oynuyorum o tarihde çıkmış oyunları oynayabilirim belki

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
oynamak istedigin oyunu yüklemeden önce sistem gereksinimlerine bak google dan mesela söyle örnek vereyim ekran kartınız yok ve bazı oyunlar sisteminiz kaldırsa bile onboardda açılmaz cod 2 yi deneyin açılmaz shader model 2 size grafik kısıtlaması yapmaz desteği az olur sadece ve sistem gereksimine baktığınızda yazar veya Direc x 9 yazar 3.0 karda directx 11 var onları denemeyin

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
oynamak istedigin oyunu yüklemeden önce sistem gereksinimlerine bak google dan mesela söyle örnek vereyim ekran kartınız yok ve bazı oyunlar sisteminiz kaldırsa bile onboardda açılmaz cod 2 yi deneyin açılmaz shader model 2 size grafik kısıtlaması yapmaz desteği az olur sadece ve sistem gereksimine baktığınızda yazar veya Direc x 9 yazar 3.0 karda directx 11 var onları denemeyin
Saol :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pes 10 dene shader 2.0'ın en iyi oyunlarından benim sevdiğim eğer futbol seviyorsan

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim