Onu denedim bulamadi. Ama linteki dogrumu ise yarar mi.?ben sana amdnin otamatik driver bulucusunu söylemiştim aynı konuyu açmıstın da o bulumazsa hiçbirşey bulamaz![]()
dene bazen amdden başka driver yapan adamlar da çıkıyor yasal olmadanOnu denedim bulamadi. Ama linteki dogrumu ise yarar mi.?
Orda bir suru indir butonu var hangisini indirmeliyimdene bazen amdden başka driver yapan adamlar da çıkıyor yasal olmadan
Sistemim Windows 8.1 32 bit.???istediğini indir pek farkları yok gibiOrda bir suru indir butonu var hangisini indirmeliyimSistemim Windows 8.1 32 bit.???
En usttekini indircem orada otomatik tanima yaziyor hemistediğini indir pek farkları yok gibi

ekran kartının w8.1 için driveri yok işte tarattı adamoto tarama yokmu sitede?
Ya farketmez indir yükle 8/8.1ekran kartının w8.1 için driveri yok işte tarattı adam
o da işte verdiği linkteki çalışır mı diye soruyorYa farketmez indir yükle 8/8.1
Senin ekran kartının modeli tam olarak nedir?
Malesef amd nin sitesinde Windows 8,1 icin driver yokaynısı benim ekran kartı ıçin de Radeon X1550 Serıes![]()
Şu programı bi dener misin ekran kartı driverın için
m.tamindir.com/slimdrivers/?utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fsearch%3Fclient%3Dms-nokia%26channel%3Dproxy%26hl%3Dtr%26ie%3DUTF-8%26q%3Dslim%2Bdrivers
Aslında Driver Pack Solution öneririm ama boyutu fazla![]()
Biliyorum ama ekran kartim eski olduğu icin Windows 8 driver i yok.Arkadaşlar Ekran kartı Driver ını başarılı bir şekilde yükledim ama ekran çözünürlüğü çok fazla. değiştirmek istediğim de,örneğin: şu anda çözünürlük "1280x960" seçili. ama onun bi altına getirdiğimde ekran iyice kötüleşiyor.8'in driverları 8.1'e de uyuyor.
Slim driver mı yaradı işe. Nasıl yaptın merak ettimMalesef amd nin sitesinde Windows 8,1 icin driver yok
Biliyorum ama ekran kartim eski olduğu icin Windows 8 driver i yok.Arkadaşlar Ekran kartı Driver ını başarılı bir şekilde yükledim ama ekran çözünürlüğü çok fazla. değiştirmek istediğim de,örneğin: şu anda çözünürlük "1280x960" seçili. ama onun bi altına getirdiğimde ekran iyice kötüleşiyor.
Windows 8 de malesef öyle oluyor, ekran kartı driverını güncellemelisin.