007emin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Beyler hangi ekran kartını alayım ya da öneriniz varsa burda yazabilir misiniz max700 TL
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
R9 280 ile r9 280x arasında çok fark var mı
bellek ve çekirdek hızına göre ekran kartları karşılaştırılmaz kardeşim.R9 280x in bellek ve çekirdek hızı daha yüksek. Haliyle daha iyi R9 280x
bellek ve çekirdek hızına göre ekran kartları karşılaştırılmaz kardeşim.
işlemciniz nedir ?
İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim, inşallah r9 280 dual x alacam
Rica ederiz, şimdiden hayırlısı olsun/gülegüle kullan
bu ikisi arasındaki tek fark çekirdek hızı ve bellek hızıdır. Bu 2 değer adı üstünde ekran kartının daha hızlı ve akıcı bir şekilde çalışmasını sağlayan değerler. Soruna gelirsek R9 280X Dual X daha iyidir çünkü onun çekirdek hızı 1050 mhz iken, 280 dual x in 650 mhz. Ya da 280 x dual x in bellek hızı 6000 mhz iken, 280 dual x in 5000 mhz. Yani bunlar ekran kartının hızıyla alakalı faktörlerdir ve dediğim gibi 280x dual x daha iyidir
@L-LumieRe
6-7 fps oluyor ikisinin arasında. Eğer grafik manyağı birisi değilsen r9 280 işini görecektirÖncelikle bilgilendirdiğin için saol, ekran kartlarının özelliklerinde fark var ama anlaşılan çok aşırı değil ve bence bunun için fazladan 164 tl vermeyi değmiyor
6-7 fps oluyor ikisinin arasında. Eğer grafik manyağı birisi değilsen r9 280 işini görecektir
aslinda grafiklere duskun degilsende dual x al, sogutma konusunda sikinti cikaracaktir normali. Biri 70 derece olurken digeri 50 derece olacak meselaÇok saol bana yardımcı olduğun için
280 ile 280x karşılaştırma hakkında söylemedim bunu genel olarak yazdım ismen kart belirtmedim farkındaysanbu ikisi arasındaki tek fark çekirdek hızı ve bellek hızıdır. Bu 2 değer adı üstünde ekran kartının daha hızlı ve akıcı bir şekilde çalışmasını sağlayan değerler. Soruna gelirsek R9 280X Dual X daha iyidir çünkü onun çekirdek hızı 1050 mhz iken, 280 dual x in 650 mhz. Ya da 280 x dual x in bellek hızı 6000 mhz iken, 280 dual x in 5000 mhz. Yani bunlar ekran kartının hızıyla alakalı faktörlerdir ve dediğim gibi 280x dual x daha iyidir
@L-LumieRe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?