Ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım
Vestel marka bir bilgisayarım var ekran kartım onboard 384 lük kötü bir şey anakartım foxconn marka pci express destekliyor agp de destekliyor şöyle 90-140 tl arası bir ekran kartı arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ben zotac 9500gt duydum güzelse onu alacağım eğer varsa bir öneriniz mutlaka yazın tavsiyelerinize ihtiyacım var

emoloki

Üye
9500gt gönül rahatlığıyla alabilirsin sağlamdır.farklı bişi olrk ati radeon hd 4600 serisini bi araştır

türkkan34

Üye
fikrin nivia çipsetli 512 lik bir ekran kartı kafi çünkü onbort ekran kartını kullanmayacağın için remde sisteme kalıcak kafi marka farketmez cipset işi bitirir diye düşünüyorum

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SAğolun 9500gt ucuzlamışta vatan bilgisayarda ama yine de biraz daha araştıracağım yeni yorumlarınızı bekliyorum

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
agp destekliyorda kaç X e kadar bunu bi araştır önce. tahminim 2 X yada 4X agp dir gidipte 8X agp olan bi kart alma en iyisi vatan computer varsa orada montaj ekibine kasanı göster onlar hangi kartları tabileceğini sana söylerler kib

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
agp destekliyorda kaç X e kadar bunu bi araştır önce. tahminim 2 X yada 4X agp dir gidipte 8X agp olan bi kart alma en iyisi vatan computer varsa orada montaj ekibine kasanı göster onlar hangi kartları tabileceğini sana söylerler kib

Fazla agp kartları düşünmüyorum genelde pci-express bir kart almayı düşünüyorum ama yinede sağol yorumlarınızı bekliyorum anakartım foxconn g3m1x gibi birşeydi

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yorumlarınızı Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt