NiTr[O]gEn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ona Bakma Sen Dediğimi Dene İstersen Üstündeki Güç Giriş Pinlerine Bakarsan Anlarsın Hangisi Ne Kadar Az TüketiyorŞimdi güzel birşeye değindin kafam karıştı benim alacağım kartta güç tüketimi 150 watt ama :/
Maxwell de Delta-Colour Compration var yani daha az veri yolundan daha yüksek veri taşıma anlamına geliyor 9xx serisi bi kartın 128 i 7xx serisi bi kartın 256 biden daha iyiŞuan elimdeki ekran kartımda nvidia cokda memnunum acıkcası sadece biraz gereksinim var arttırmaya elimdeki nvidia geforce gt440 biraz daha iyi fps ve görüntü kalitesi alayım dedim yeni nesil oyunları yüksek ayarlarda acsın performansı iyi olsun istedim
Ama sitelerde felan nvidia yı bu kadar popüler görmedim
Bit değeride önemli benim için takıntı yaptım galiba ben buna :/
Asusa cok takıldım dediğim gibi r9 serisi istediğim kartta bu ama nvidianın 128 biti asusun 256 bitinden daha iyi diyenr9 380x strix oldukça performanslı bir karttır. kafanda soru işareti kalmasın isteklerini karşılayabilecek bi ürün.
Oluyor ama yeni nesil kartların bit değerleri ile eski nesil kartların bit değerleri karşılaştıramazYani hocam oyunlarda pek bir faydası olmuyor o zaman bu bit olayanın
Oluyor ama yeni nesil kartların bit değerleri ile eski nesil kartların bit değerleri karşılaştıramaz
Birinin 128 diğerinin 384 eşit gibi bi değer ortaya çıkıyor
Bence fazla yüksek bişey alma
i3 işlemci bence 960 dan yukarısı ziyan olur yani
980 bile taksan % 100 performan alamazsın
Yani işlemci seni geri geçer ve ekran kartı hiç bir zaman % 100 gücünü göstermez
Bence en az 750ti veya r9 270
Ve en fazla r9 285 veya gtx960 alın derim bu aralıkdaki kartları seçmek daha iyi olur
Sistemi yazdın işler değişti işlemci i3 3,30 ise büyük ihtimal ilk nesil i3 560(anakartta p7h55) bu işlemcinin kaldırabileceği maksimum ekran kartı bence r9 270 bunun dışında GTX750ti-R7 265-R7 360
Gtx 440 göre çok daha iyi kartlarPeki bu kartlar beni ne kadar götürür yani istediğim performansı verirmi bana oyunlarda felan
Al bunu arkana bakmadan kullan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
600 w psu ile kullanabilirsin, ben kullanıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?