Ekran Kartı Driveri Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

WhiteBubbles

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Driveri Yardım...
Öncelikle herkese merhabalar.
Arkadaşlar ben ASUS K52JT kullanıyorum.Ekran kartımda radeon hd6370m şimdi ekran kartı driveriını sitesinden güncelledim ama bütün ekran siyah oldu ama eski sürüm driver çalışıyor bunun nedeni nedir?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Bilgisayar sağ tık -yönet- aygıt yöneticisi - görüntü bağdaştırıcıları- hd6370 sağ tıkla kaldır de sonra indirdiğin driver i tekrar kurup pc ye reset at. Çözülecektir
Siteden güncelledim demişsin görmedim. Driver ın güncel son sürümünü İNDİR dediklerimi uygula tamamdır :thumbup:

Son düzenleme:

WhiteBubbles

Üye
    Konu Sahibi
işte kardeşim aynen öyle yapıyorum ama asus un desteğinde 8.770 son sürüm,ama kendi sitesinde 14.... die bir sürüm hatta full temizleme yapıyorum öyle kuruyorum ama ekran böyle çok karanlık ama azda olsa görülüyor...

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Asus diye aratma ekran kartının marka modeline göre arat eminimki bulursun son sürümü bu şekilde

WhiteBubbles

Üye
    Konu Sahibi
Asus diye aratma ekran kartının marka modeline göre arat eminimki bulursun son sürümü bu şekilde
Kardesim asus un destek sayfasindan notebook modeline gore giriyorum deneyebilirsin ama asus un sitesindeki cok eski

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Bende sana ekran kartı üreticisinin sitesinden indir diyorum anlamamakta ısrar ediyosun.

WhiteBubbles

Üye
    Konu Sahibi
Bende sana ekran kartı üreticisinin sitesinden indir diyorum anlamamakta ısrar ediyosun.
Sen anlamiyorsun herhalde ekran karti ureticisinin sitesinden indirdince zaten ekran karariyor konuyu iyi oku istersen?

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Driver güncelleme programı kullan o zaman

WhiteBubbles

Üye
    Konu Sahibi
Tmm kardesim yardimin icin tesekkurler....

Takipçi Satın Al

Üst Alt