Arkadaşlar , Ben bır paket ıcınde işlemci ve Ram aldım. ama ekran kartı da almak istıyorum . Şuan ki ekran kartım 128 mb .Ama ddr yada ddr2 mi olup olmadıgını bılmıyorum . Ben DDr2 erkan kartı ıstıyorum ama PC bunu calıştırır mı bilmiyorum..lütFEn yardım edın. ( 100tl lik bir bütçem var)
128 Bit veriyoluna sahip bir Ekran kartı, iki kanallı olduğu için DDR2 belleğe sahiptir ve Anakartınızın PCI-E 16x, 8x, AGP Slotu desteğine göre Ekran kartını alırsınız. Şu duruma göre size Zotac 9500GT 1GB 128Bit 16x Ekran kartını tavsiye ederim. 1x DVI ve 1x VGA Monitor çıkışı ile HDMI çıkışı da bulunuyor. Monitorunuzun desteğine göre Zotac 9500GT ile maksimum 2560x1600'a kadar çözünürlük arttırabiliyorsunuz ve kart SLI desteği ile beraber geliyor. Yani aynı karttan bir tane daha alıp, köprüleme yaparak iki Ekran kartını kullanabiliyorsunuz. Tabi bunun için Anakartınız da 2 tane PCI-Ekspres 16x slotu bulunmalıdır. Zotac 9500 GT ile son sistem gerektirecek oyunları, maksimum detaylar da oynayamayabilirsiniz. Fakat orta seviye detaylar da iyi bir Sistem ile beraber oyunlarınızı oynayabilirsiniz ve bu Ekran kartı, bu bütçeye göre işinizi görür.
Şu linkten Ekran kartı detaylarına bakabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız