Ekran Jelatini

Sponsorlu Bağlantılar

themardinli

themardinli

Üye
Çizilmeyecek demedik dayanaklı dedik biz de zaten :D

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar mat ttec markalı koruyucu buldum alayım mı ne dersiniz adam 20 ₺ fiyat biçti.
Zaten ekran koruyucum var ama yanlışlıkla üstten çok az çıktı bende sevmem öyle alayım mı ?

Ttec iyidir ama size de sorayım dedim.
bence mat kullanma ben ikisini de denedim ve bulabilirsen kalın şeffaflardan al. Ekranı berbat derecede etkiliyor mat jelatin

skynet

Üye
Taktırdığım la çıkarttığım bir oldu hiç bana göre değil :sahan2:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
bazı kalitesiz jelatin ile ekran camı arasında yada direk jelatin üzerinde oluşan statik yada manyatik alan telefonun sensorlerini etkileye biliyor arkadaşlar. Jelatini çıkarınca düzelen telefona gözlerimle şahit oldum. Kaliteye dikkat diyorum.

luckysleven

luckysleven

Üye
bazı kalitesiz jelatin ile ekran camı arasında yada direk jelatin üzerinde oluşan statik yada manyatik alan telefonun sensorlerini etkileye biliyor arkadaşlar. Jelatini çıkarınca düzelen telefona gözlerimle şahit oldum. Kaliteye dikkat diyorum.

bende bunu merak ediyordum 10 liraya satılan şeffaf ile 20 liraya satılan şeffaf arasında fark olması lazım . Birde şeffaf görüntü bozmaz deniyor ama sanırım görüntü bozulmasına da sebep oluyor ben10 liralık kadıköy işi koruyucu var ve dalgalanma oluyor ekranda

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence gidin bir nokia bayisine 20tl ekran jelatini alın ben öyle yaptım mat mı degilmi hiç bilmiyorum bakmadım çok güzelde kullanıyorum

themardinli

themardinli

Üye
Ben bugün aldım parlak 10 TL'ye muhteşem :)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
tammı yapıştı :D

themardinli

themardinli

Üye
:D benim ki kavisli yerlere kadar :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benimkide öyle kavisli yere kadar tam oturdu

themardinli

themardinli

Üye
En güzeli bu bence :)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
resim atabilirmisiniz :D iyiyse nerden alındıysa bene aliyim :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben bugün aldım parlak 10 TL'ye muhteşem :)

bende de onlardan var ama bir zaman sonra kalitesiz olduğu çıkıyor ortaya . Ekran dalga dalga oluyor ve 10 liralıklar kalın . Başka bir telefonumada turkcellde 25 liraya taktırdım koruyucu varmı yok mu belli değil ve kayganlığı çok daha iyi . kendimkini söktürüp ondan taktırmayı düşünüyorum bende : )

themardinli

themardinli

Üye
bende de onlardan var ama bir zaman sonra kalitesiz olduğu çıkıyor ortaya . Ekran dalga dalga oluyor ve 10 liralıklar kalın . Başka bir telefonumada turkcellde 25 liraya taktırdım koruyucu varmı yok mu belli değil ve kayganlığı çok daha iyi . kendimkini söktürüp ondan taktırmayı düşünüyorum bende : )

Haklı olabilirsiniz kalitesiz ama bi 3 ay rahatlıkla kullanabilirim sanıyorum. Önce ki jelatinim çok kaliteliydi ama mattı ondan kendi elimle sökmüştüm.

fath353

Üye
zagg invesible shield tavsiye ederim ekranda olup olmadığını anlayamıyorsunuz bnde 8x için olandan var sanırım lumialar içinde var hemde hepsiburadadan alırsanız sınırsız değiştirme veriyor

Üst Alt