Ekran Jelatini

Sponsorlu Bağlantılar

emir1888

Üye
ben de jelatin kullanıyom ve de gayette memnunum :) tabi şu matlık olayı olmasa daha iyi olcak ama bugün arkadaşımda gördüm incecik hoş bişey ve matlık nerdeyse 0.

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Gecende dedim kılıfsız şekilde ekran mermere gelecek şekilde elimden fırladı ve düştü telefon da hiç bir sorun olmadı.
820 biraz çetin çeviz çıktı[/QUOTE

Aynen baya bi sağlammış valla.ben cihazı düşürdüğüm zaman silikon kılıf yoktu.sadece ekran koruyucu jelatin vardı.ona rağmen kasada herhangi bir çizik dahi oluşmadı

Ama hocam evde mesela yere düşürdüğünüzde üst köşeler yere deydiği anda kılcal çatlaklar oluşuyor kapaklarda dikkatli bakarsanız görürsünüz bu kötü işte.s

themardinli

themardinli

Üye
Kenarları eğimli ya o zaman olmuyor kenarlardan sökülüp jelatin tozlanmaya başlıyor bu sefer :D

Gopluumit

Gopluumit

Üye
:tşk:

ama araba meşgul , Media markte taksi masrafı veya otobüs aynı :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada nasıl güzel mi ?
Dostum geç oluyor kusura bakma pek faal değilim fakat evet memnun'um :) ama bana jelatin dayanmıyor değiştiriyorum bir kaç ayda bir :D

luckysleven

luckysleven

Üye
birde piyasada 2 tip şeffaf var biri 10 liralık diğeri vodafone da falan satılan 20 lira olandan .. Şimdi bu ikisi arasında da görüntüyü etkileyecek kadar kalite farkı varmı ?

themardinli

themardinli

Üye
Ya zaten Lumia'nın ekranı çizilmelere karşı dayanıklı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bana bir kardeşim sağolsun hediye etti. Ttec extra şeffaf. Çok güzel şimdilik bir sorunu yok.

themardinli

themardinli

Üye
Sürekli değiştir değiştir kullan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kenarları tam sarmiyor

Ekli dosyalar

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bu 925, 920den daha az kavisli galiba ekranı ? görmedim tam bilmiyorum ama resimlerden yola çıkarak söyledim. sen biliyosundur abi hangisi daha kavisli?

themardinli

themardinli

Üye
:) hemen çıkmaz zaten :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia920 daha kavisli ama farkeden bişey yok. Film kavisin başladığı noktada bitiyor zaten:)

themardinli

themardinli

Üye
Biz de bunda bahsettik :)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
benimki öyle tam kavislerde bitmiyo :D

themardinli

themardinli

Üye
Abi kavislerde bitmiş o da :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar Gorilla glassın olması ekranın hiç cizilmeyecegi anlamına gelmez jlatin ne kadar korursa kar :seytan:

• Beğen
Tepkiler: ON9

Üst Alt