Ekran Jelatini

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Jelatini
Arkadaşlar ya Lumiama Ekran jelatini 3. alışım hep bu jelatinler ince belli ya :D Sizde öylemidir bilemeyeceğim ama benim gibi kullanan arkadaşlar varsa ne kadar sinir birşey olduğunu anlayacaktır :angry: Ekranı tamamen kaplayan Jelatin kullanan arkadaşlar var mı yardımları bekliyorum :sarıl:

Plesk234

Üye
Ben Hiç Kullanmadım :) Groilla glas Koruması war zaten.

Dtn

Üye
Ekranı kaplayan olmadığını söylüyorlar kenarları eğimli olduğu için olmazmış. Bence olur ama, bulamadım ben.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ekranı tamamıyla kaplayan koruyucu var ama kenarlar eğimli olduğu için hiç kullanışlı olmuyor. :no:

• Beğen
Tepkiler: ON9
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benimki kaplıyor mat jelatin

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben Hiç Kullanmadım :) Groilla glas Koruması war zaten.
Gorilla glas olması çizilmeyeceği veya kırılmayacağı anlamına gelmez. Gorilla sadece çizilmeye kırılmaya karşı standart ekranlardan daha dayanıklı yani daha dirençli.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Gorilla glas olması çizilmeyeceği veya kırılmayacağı anlamına gelmez. Gorilla sadece çizilmeye kırılmaya karşı standart ekranlardan daha dayanıklı yani daha dirençli.
özgür abimiz doğru diyor çünkü bende bir sürü kılcal çizik mevcut :dry:

Dtn

Üye
özgür abimiz doğru diyor çünkü bende bir sürü kılcal çizik mevcut :dry:
aynen, bende bi tanesi 4-5 cm uzunluğunda ve malesef kılcallardan daha belirgin :( o olunca takmaya başladım zaten :ehe kılıfı da kenarları düşmekten ezildiğinde aldım, ben biraz ters yapmışım sanırım ama :ehe

• Beğen
Tepkiler: ON9
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri jelatin kullanıyorum.
Gayet de memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım.
Hem ekranı kılcal çiziklerden koruyorum, hem de parmak izi, toz, terleme vs etkilerden sakınmış oluyorum.
Ayrıca kılıf da kullanıyorum. Telefonda hiç çizik yok desem yeridir.

Lumia aşkına... :sarıl:

Plesk234

Üye
Hangi telefon olursa olsun O telefon elinden dengesiz bi şekilde düşsün ekranı gider (Şansın warsa tabi kırılmaya yada çizlmeyebilir. ) Jelatin az bi koruma sağlıyor ama az ufaktan.+ Ekranıda Az donuk gösteriyor+Ben Kullanmayın demedim Kullananmak isteyen kullanır :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri jelatin kullanıyorum.
Gayet de memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım.
Hem ekranı kılcal çiziklerden koruyorum, hem de parmak izi, toz, terleme vs etkilerden sakınmış oluyorum.
Ayrıca kılıf da kullanıyorum. Telefonda hiç çizik yok desem yeridir.

Lumia aşkına... :sarıl:

Abi kapla kullanaym desem işkence zaten telefonun kalınlığı 180 mm civarı :D

marazruno123

Üye
Lumia 820ye s3 jelatini taktım çok iyi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar mat ttec markalı koruyucu buldum alayım mı ne dersiniz adam 20 ₺ fiyat biçti.
Zaten ekran koruyucum var ama yanlışlıkla üstten çok az çıktı bende sevmem öyle alayım mı ?

Ttec iyidir ama size de sorayım dedim.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
İçine sinecekse (ki anladığım kadarıyla siner) al gitsin hocam

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Arkadaşlar mat ttec markalı koruyucu buldum alayım mı ne dersiniz adam 20 ₺ fiyat biçti.
Zaten ekran koruyucum var ama yanlışlıkla üstten çok az çıktı bende sevmem öyle alayım mı ?

Ttec iyidir ama size de sorayım dedim.

Teknosa'da 15 tl ttec mat jelatin bende bu ürünü kullanıyorum boşuna 5 Tl'nizden olmayın :)

Toros542

Toros542

Üye
Benim 820 de hem silikon kılıf var hem de koruyucu jelatin var.mesela geçenlerde elimden yere düştü hem de Çakıl taşlı bir yola maşallah bana mısın demedi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Benim 820 de hem silikon kılıf var hem de koruyucu jelatin var.mesela geçenlerde elimden yere düştü hem de Çakıl taşlı bir yola maşallah bana mısın demedi.

Gecende dedim kılıfsız şekilde ekran mermere gelecek şekilde elimden fırladı ve düştü telefon da hiç bir sorun olmadı.
820 biraz çetin çeviz çıktı

alical33

alical33

Üye

bu ekranı tam kaplar sanırım çünki bu tarz jelatinler yumuşak elastik yapıştığı yerlerin şeklini alıyor ben ıpg marka olanı kullandım ekranı tamamen kapladı ama tuhaf izler oldu mat gibi durdu bir süre sonra çıkardım ama zagg i denemedim

• Beğen
Tepkiler: SonyXperia
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah patron siparişi vereceğim sonuçları buradan paylaşırım

Toros542

Toros542

Üye
Gecende dedim kılıfsız şekilde ekran mermere gelecek şekilde elimden fırladı ve düştü telefon da hiç bir sorun olmadı.
820 biraz çetin çeviz çıktı[/QUOTE

Aynen baya bi sağlammış valla.ben cihazı düşürdüğüm zaman silikon kılıf yoktu.sadece ekran koruyucu jelatin vardı.ona rağmen kasada herhangi bir çizik dahi oluşmadı

Üst Alt