Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mat ttec markalı koruyucu buldum alayım mı ne dersiniz adam 20 ₺ fiyat biçti.
Zaten ekran koruyucum var ama yanlışlıkla üstten çok az çıktı bende sevmem öyle alayım mı ?
bence mat kullanma ben ikisini de denedim ve bulabilirsen kalın şeffaflardan al. Ekranı berbat derecede etkiliyor mat jelatin
skynet
Üye
Taktırdığım la çıkarttığım bir oldu hiç bana göre değil
suyunsesi
Üye
bazı kalitesiz jelatin ile ekran camı arasında yada direk jelatin üzerinde oluşan statik yada manyatik alan telefonun sensorlerini etkileye biliyor arkadaşlar. Jelatini çıkarınca düzelen telefona gözlerimle şahit oldum. Kaliteye dikkat diyorum.
bazı kalitesiz jelatin ile ekran camı arasında yada direk jelatin üzerinde oluşan statik yada manyatik alan telefonun sensorlerini etkileye biliyor arkadaşlar. Jelatini çıkarınca düzelen telefona gözlerimle şahit oldum. Kaliteye dikkat diyorum.
bende bunu merak ediyordum 10 liraya satılan şeffaf ile 20 liraya satılan şeffaf arasında fark olması lazım . Birde şeffaf görüntü bozmaz deniyor ama sanırım görüntü bozulmasına da sebep oluyor ben10 liralık kadıköy işi koruyucu var ve dalgalanma oluyor ekranda
4MaGuS
Üye
bence gidin bir nokia bayisine 20tl ekran jelatini alın ben öyle yaptım mat mı degilmi hiç bilmiyorum bakmadım çok güzelde kullanıyorum
themardinli
Üye
Ben bugün aldım parlak 10 TL'ye muhteşem
q0nzalez
Üye
tammı yapıştı
themardinli
Üye
benim ki kavisli yerlere kadar
4MaGuS
Üye
benimkide öyle kavisli yere kadar tam oturdu
themardinli
Üye
En güzeli bu bence
q0nzalez
Üye
resim atabilirmisiniz iyiyse nerden alındıysa bene aliyim
bende de onlardan var ama bir zaman sonra kalitesiz olduğu çıkıyor ortaya . Ekran dalga dalga oluyor ve 10 liralıklar kalın . Başka bir telefonumada turkcellde 25 liraya taktırdım koruyucu varmı yok mu belli değil ve kayganlığı çok daha iyi . kendimkini söktürüp ondan taktırmayı düşünüyorum bende : )
bende de onlardan var ama bir zaman sonra kalitesiz olduğu çıkıyor ortaya . Ekran dalga dalga oluyor ve 10 liralıklar kalın . Başka bir telefonumada turkcellde 25 liraya taktırdım koruyucu varmı yok mu belli değil ve kayganlığı çok daha iyi . kendimkini söktürüp ondan taktırmayı düşünüyorum bende : )
Haklı olabilirsiniz kalitesiz ama bi 3 ay rahatlıkla kullanabilirim sanıyorum. Önce ki jelatinim çok kaliteliydi ama mattı ondan kendi elimle sökmüştüm.
fath353
Üye
zagg invesible shield tavsiye ederim ekranda olup olmadığını anlayamıyorsunuz bnde 8x için olandan var sanırım lumialar içinde var hemde hepsiburadadan alırsanız sınırsız değiştirme veriyor