Ah şu şarz olayı bitip duruyor yaw herkezde :)
enes122 Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: yok zaten bugünlerde sürekli evdeyim telefon ankesörlü telefon gibi sürekli şarjda + 1400 mhz ve 250 mhz gpu oc var Genişletmek için tıkla ... sömürüyorsun resmen sistemi
~N.A.W.Y~' Alıntı: yok zaten bugünlerde sürekli evdeyim telefon ankesörlü telefon gibi sürekli şarjda + 1400 mhz ve 250 mhz gpu oc var Genişletmek için tıkla ... sömürüyorsun resmen sistemi
PriZm Üye enes122' Alıntı: sömürüyorsun resmen sistemi Genişletmek için tıkla ... benden daha fazla telefonu zorlayan yoktur herhalde maxicepte
enes122' Alıntı: sömürüyorsun resmen sistemi Genişletmek için tıkla ... benden daha fazla telefonu zorlayan yoktur herhalde maxicepte
ByYlmzZz Üye siyah kernel tüm ihtiyaçları içinde barındırıyor yapımcısıda türk olunca gurur duyasım geliyor tabi (gökhan moral)
siyah kernel tüm ihtiyaçları içinde barındırıyor yapımcısıda türk olunca gurur duyasım geliyor tabi (gökhan moral)
sadikbircan Üye Ben bu %130 olayını anlamadım voodoo display filter indirdim ama max. parlaklığı artırmıyor.
PriZm Üye sadikbircan' Alıntı: Ben bu %130 olayını anlamadım voodoo display filter indirdim ama max. parlaklığı artırmıyor. Genişletmek için tıkla ... Voodoo Sound programı gerekli.+ Destekleyen kernel.
sadikbircan' Alıntı: Ben bu %130 olayını anlamadım voodoo display filter indirdim ama max. parlaklığı artırmıyor. Genişletmek için tıkla ... Voodoo Sound programı gerekli.+ Destekleyen kernel.