Ekran ışığı daha fazla kısilabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Ekran ışığı daha fazla kısilabilir mi?
Arkadaşlar herhangi bi program yardımıyla ekran ışığını normal sistem ayarlarından daha aşağı çekmek mümkün müdur?

El-CD

El-CD

Üye
hayır sanırım. iPhone bu yönden çok iyi kullamadığın zaman ışığı yok denecek kadar düşüğe bile kısabiliyosun

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende öyle isityorum geceleri mesajlasirkn bi süre sonra çok geliyo güzüme ışık hem rahatsız ediyor hemde batarya israfı

TheMadness

TheMadness

Üye
Kernel ile düşürülebilir

PriZm

PriZm

Üye
Nasıl yapabiliriz s2 kullanıyorm kernel ayarı filan mi var yoksa ona göre kernel mi bulacağım biraz acar misin?

bu uzun iş şimdi bu saatte kimse kernel yüklemek için uzun uzun anlatmaz.

ama kısa %50 şansın olabileceğin bir yöntem söyleyeyim.markete voodoo sound yaz eğer program çıkıyorsa ve açıldığında en altta Samoled ekran ayarları çıkıyorsa ayarlarsın.hatta ekran parlaklığını %130 a kadar arttırabilirsinde :D

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi

bu uzun iş şimdi bu saatte kimse kernel yüklemek için uzun uzun anlatmaz.

ama kısa %50 şansın olabileceğin bir yöntem söyleyeyim.markete voodoo sound yaz eğer program çıkıyorsa ve açıldığında en altta Samoled ekran ayarları çıkıyorsa ayarlarsın.hatta ekran parlaklığını %130 a kadar arttırabilirsinde :D

Kernel yüklemeyi filan biliyorum da böyle bi kernel i nasıl aramalıyım bari bi yol göstersen :)

PriZm

PriZm

Üye
Kernel yüklemeyi filan biliyorum da böyle bi kernel i nasıl aramalıyım bari bi yol göstersen :)

Voodoo Sound v10 ve Voodoo Color desteklemeli :)

Siyah kernel destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam :)

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Buldum markette voodoo display filter mis uygulama adı çok sağol nawy çık makbule geçti bu ekran i tam kisinca neredeyse gözükmüyor bile:)

- - - Eklendi - - -

Bu arada NEAK kernel kullanıyorum uygulama 16 kb ihtiyacımi fazlasıyla görüyor :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Screenfilter vardı sanırım playde

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İz[Mir]Kan;5093782' Alıntı:
Screenfilter vardı sanırım playde
bende onu diyecektim.
kullanıyorum tüm ekranlarda işe yarıyor.

navti

navti

Üye
play storeda filtre uygulamaları var onlarla bu işlem yapılabiliyor.

otolgab

otolgab

Üye
screen filter ı kur işe yarıyor.

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Voodoo display filter ile sorunumu çözdüm arkadaşlar :tşk:

Suyaka

Suyaka

Üye
Kernele gerek yok. Scree Filter ile ekran filtreleme yaparak cok daha karartabiliyorsunuz. Geceleri çok ise yariyor. Izmirkanin dedigi gibi markette var.

PriZm

PriZm

Üye
arkadaş sorununu çözmüş halen screen filter diyorsunuz :D

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Kernele gerek yok. Scree Filter ile ekran filtreleme yaparak cok daha karartabiliyorsunuz. Geceleri çok ise yariyor. Izmirkanin dedigi gibi markette var.

:tşk: voodoo şu anlık işimi görüyor bazen abartıyorum ekranı göremiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt