ekran flmini kendim takabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
ekran flmini kendim takabilirmiyim?
E250 nin ekranı beyaz oluyor bazen düzeliyor.bende ekran flmindendir diye gidip ekran filmi aldım.adama kendim takarım dedim fiyat yarıya düştü.ama E250 nin içini açmak bilgi istiyormuş.bu flmi takamazmıyım kendim?yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden ellerinize sağlık..

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bence takarsın...Çok kolay bir işlem...

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
tamam da içinde yaylar varmış.arkadaş açarsan toplamazsın falan dedi.ama aldım bi kere.bana güzelce baştan sona anlatırmısınız.veya bildiğiniz video varsa lütfen upload...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
valla ben n73 ve 6600 gibi telefonları nokia servisleri parçalama videolarını youtube a koyuyor mesela n73 disseambly yaz bi dene sonra da e250 disseambly felan yaz

--------------- Ekleme ---------------

aga aradım ama yok ya blackberyylerin felan heop var samsung un bi tane bile yok:-(

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
bakıcam

baktım malesef yok :S

yok mu yardım edecek kimse?

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
taktım flimi.biraz cihaz çizildi ama olsun sonunda mutlu son :)

qirL1903

qirL1903

Üye
bendede 5300 var eer ekran filmi alırsm nasıl takablrm yardmcı olursanız sevinirm =)

guneytamer

Üye
evet bendede 6630var nasıl takabilirim

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
cihazı açmak kolay ama kızağın oralarda 4 adet vida var onları çıkar.sakın kızağın oralara bir şey sokma kastırma.gerisi kolay zaten.

qirL1903

qirL1903

Üye
bn servise qötrdm o bana ekrn krtını 15 mlyna verm dedi ama takamassan dha snra sna pahalıya patlar takamassn dedi bnde mecbr telefoncuya yaptrdm

Bora

Bora

Üye
Gözünüz hiç korkmasın.Benimde bir zamanlar e-250 m vardı.Bende kendi filmimi kendim değiştirdim.Gayet basit bir işlem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...