Ekran Değişimi Sonrası Açılmayan Iphone ve Itunes Güncelleme 9 Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

king_uye

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Değişimi Sonrası Açılmayan Iphone ve Itunes Güncelleme 9 Hatası
Öncelikle merhaba. Kızkardeşimin ekranı kırık Ipone 5s telefonunu bir tamirciye verdim ekran değişimi için, lakin ekran değişiminden sonra telefon açılmadı bir türlü. Telefon apple logosunda kalıyor. Itunes ile recovery modda güncelleme seçeneği seçildiğinde telefon apple tarafında etkinleştirme sağlanırken saniyeliğine mavi ekrana düşüyor. Tamirci güncelleme ile sorunu çözemediğini, restore gerektiğini söyledi. Tabiki kabul etmedim zira içinde kızkardeşimin yedeğini almadığı fotoğrafları vardı. Maalesef Itunes eşleştirme de yapmadığı için bu yöntemi kullanamıyoruz. Acaba entegre hafıza kartını söküp başka bir anakarta takıp bu şekilde verileri kurtarmak gibi bir çözüm mevcut mu bunu merak ediyorum.
 


İp5furkan

İp5furkan

Üye
Eğer iCloud yedeklemesini açtıysanız ve evde başka bir apple ürünü varsa veriniz telefonu. Eğer yoksa çokça uğraşacaksınız.


iPhone ile uygulamasından gönderildi.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yedekleri Filan Buluta Attıysanız Ne Ala YOksa Zor Bence Hard Format Filan Atmadan Açılmayacak Gibi.Keşke hafıza Kartı Girişi Olsaydı Cihazn Böyle Bİşeyde Yaşamazdınız
 

king_uye

Üye
    Konu Sahibi
Bir haftadır evin tadilatı sebebiyle bu konu ve telefonla ilgilenemedim ama aynen dediğin gibi. Lakin kızkardeşim hangi akla hizmet yedekleme yapmamış. Sanırım merak ettiğim türden bir elektronik çözüm mevcut değil galiba.
 


Üst Alt