ekran çok fazla güç yiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
ekran çok fazla güç yiyor
Arkadaslar HTC One V kullaniyorum pili kullananlar bolumune girdiğimde Ekranın %90 yediğini gordum bu rakam cok fazla değilmi?

Ekran parlaklığı en düşükte..

serif55

serif55

Üye
Hocam o %90 olan kısım kullanılan diğer uygulamalarla beraber alınan ortalama değerden çıkan sonuçtur. Ekranın çok yiyor görünmesinin sebebi hiçbir işlem yapmasanız bile ekranın açık kalma süresinin fazla olması diğer kullandığınız uygulamaların kullanım süresinin kısa olması olabilir.

Test için şarj yiyebilicek bir oyun indirip aynı ekran parlaklığında 10 dk oynayın tekrar kontrol edin

by-pegasus

Üye
dostum harekettli duvar kağıdı filan kullanıyorsan olabilir

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
dostum harekettli duvar kağıdı filan kullanıyorsan olabilir

Yok klasik temayı kullaniyorum

- - - Eklendi - - -

Hocam o %90 olan kısım kullanılan diğer uygulamalarla beraber alınan ortalama değerden çıkan sonuçtur. Ekranın çok yiyor görünmesinin sebebi hiçbir işlem yapmasanız bile ekranın açık kalma süresinin fazla olması diğer kullandığınız uygulamaların kullanım süresinin kısa olması olabilir.

Test için şarj yiyebilicek bir oyun indirip aynı ekran parlaklığında 10 dk oynayın tekrar kontrol edin

Tamam deneyecegim birazdan temple run 2 olur mu?

furkann20

furkann20

Üye
Bu demek oluyorki ekranı çok açık tutuyorsun yani bişeylerle ilgileniyorsun (oyun-internet-mesajlaşma vs.)

Şarj süresi seni tatmin ediyorsa böyle küçük ayrıntılara takılma derim.....

AHKE

AHKE

Üye
şarji en fazla ekran ışığı,3g li net,ve oyun ylyor

Üst Alt