[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

masacre4588

Üye
arkadasim sagol tel guzel oldu ama orjinal web tarayicisinda sitelere giriyor sonra atiyor neden acaba

receph

receph

Üye
Dostum teşekkürler ellerine sağlık güzel FW olmuş, şimdi kurdum bende gayet iyi gözüküyor.. emeğine sağlık

estami

Üye
Kötü kardeşim ellerin dert görmesin harika olmuş FW yalnız bir şey sormak istiyorum menü düzeni 4*5 olma imkanı varmı... Birde onu yapabilirsen tadından yenmiyecek...?

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
Kötüköylü arkadasım ttpod 3.71 türkce versiyonunu kurup acmaya çalıştığımda sistem hatası veriyor neden olabilir ayrıca cfw harika olmuş eline sağlık...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kötüköylü arkadasım ttpod 3.71 türkce versiyonunu kurup acmaya çalıştığımda sistem hatası veriyor neden olabilir ayrıca cfw harika olmuş eline sağlık...
patch and run yaması var ttpod un.bu yamayı içerenn sürümü kurarark dene....:oke:

bild

bild

Üye
cmd 17 hatası alıyorum neden olabilir acaba 15 gündür deniyorum mmalesef flash başlıyor ve cmd 17 hatası

erdovan

Üye
kardeş suan 14.08.10 fw yi kullanıyorum ve mesajlarda ekran yan konumdayken tuş takımı cıkmıyor düzkende alfasayısal ve elyazısı var sadece iyileştirme sözkonusumu. Samsung ev ekranındaki kısayollar arttımı acaba birde menüye girdigimde kaydırmada kesiklik sözkonusu simdi nasıl memnunum digerleri fasa fiso tarayıcı gıbi degişikler c6 daki gibi olsa tesekkürler

vyrap

vyrap

Üye
emeğine sağlık çok gzl olms. denedim çalışıyor.Ama müzik çalardan ses çok az geliyor bunun nedeni nedir? düzeltebilir misin?

estami

Üye
Kötü kardeşim ellerin dert görmesin harika olmuş FW yalnız bir şey sormak istiyorum menü düzeni 4*5 olma imkanı varmı... Birde onu yapabilirsen tadından yenmiyecek...?

Üstadım herhangi bir yorumda bulunmadın bu konuda...?

frequency87

Üye
kardeşim herşeyden once emeğin için saol güzel çalışma yapmışsın fakat ben telefonda mp3 dınlerken neden muzıgın sesını yukseltemıyorumm cok kısık geliyor

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim herşeyden once emeğin için saol güzel çalışma yapmışsın fakat ben telefonda mp3 dınlerken neden muzıgın sesını yukseltemıyorumm cok kısık geliyor
ev ekranını değiştir.samsung widget bu hataya neden olabilir...

dolphiny

Üye
c6'dan bu cfw'ye döndüm ve gayet de güzel bi çalışma ama müzükçaların sesi ne azalıyor ne çoğalıyor ve çok kısık çalıyor. bunu düzeltmenin bi yolu var mı?

--------------- Ekleme ---------------

kendim buldum. birisiyle telefon görüşmesi yaparken sesi yükselttim daha sonra müzikçalara girip sesi açtım bu sefer yükseldi

muzoasdasd

Üye
bu programı yükledim ellerine sağlık sağlam paylaşım
hd kaliteli videoyu açacak güzel bi program bliyor musn ????
acil cvb ....

mhchn

mhchn

Üye
öncelikle teşekkürler ama korkuyorum nedense:hmmm

terzim

terzim

Üye
Dostum ellerine saglık güzel çalışma olmus cok teşekür ederim 4000 kere +rep

muzoasdasd

Üye
ben telefonumu eski haline çevirebilir miyim =?

babako36

Üye
harikasın kardeşim allah razı olsun senden

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bu programı yükledim ellerine sağlık sağlam paylaşım
hd kaliteli videoyu açacak güzel bi program bliyor musn ????
acil cvb ....
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-video-kayit-video-oynatici/
buraya bakman yeterli...
öncelikle teşekkürler ama korkuyorum nedense:hmmm
:D
ben telefonumu eski haline çevirebilir miyim =?
Evet aynı yöntemle orijinal Fw yi geri yükleyebilirsin....

rodrower

rodrower

Üye
usta flası atmaya calısıorum ama telfnu gormyo bilgsayar ne yaptıysam. daha once C6 fw si atmıstım olece duryodu. yardım edeblrmisin. tel sadece depoyıgın modunda gryo

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
usta flası atmaya calısıorum ama telfnu gormyo bilgsayar ne yaptıysam. daha once C6 fw si atmıstım olece duryodu. yardım edeblrmisin. tel sadece depoyıgın modunda gryo
tel zaten kapalı olacak.
bütün basamakları yaptıktan sonra:
Press Power On yazısını görünce kısa bir süre power tuşuna basacaksın hepsi bu :D

Üst Alt