[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

Ricochet

Ricochet

Üye
phone torch menüde yok vede yükletmiyor.bu bir dahili bileşen diyor.

uguli

Üye
yapman gereken basit: (diğer xpeed ultimate konusundaymış bu açıklama)
3.Hiçkimse söylemesede ben söyliyeyim.Samsung Ev Ekranı ekli FW lerde flash bazlı sitelerde web browser otomatik kapanmaktadır.
Bunun ÇÖZÜMÜ İSE
3.1.Web Browser>AYARLAR>SAYFA>İÇERİĞİ YÜKLE
kısmından "Görüntüler(Flash Olmyn)"
seçtiğiniz zaman bu sıkıntı ortadan kalkmatadır.
3.2.Opera Ya da Uc Browser Tarzı 3. Parti Web Tarayıcıları Kullanmaktır.
İndirmek İçin Linklere Tıklayın.
- Opera Mini
-
3.3 Netten video izlemek için(Youtube için Dns Ayarları gereklidir.)
-Youtube Mini

baba cok saol şimdi sorun yok emegine sağlık:oke::oke:

receph

receph

Üye
jaf programını bir türlü kuramadım windows 7 kullanıyorum ondan mı acaba bi yardımcı olurmusunuz..
sürekli ''Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)'' bu hatayı veriyor..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
jaf programını bir türlü kuramadım windows 7 kullanıyorum ondan mı acaba bi yardımcı olurmusunuz..
sürekli ''Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)'' bu hatayı veriyor..
1.ogm jag emulator önce çalıştıralacak
2. nokia pc suite kur ondan sonra dene

blue2112

blue2112

Üye
bu FW C6 Fw lerinden güzel..diğer fw ler aşırı batarya tüketiyor en iyisi bu..teşekkürler kotukoylu

estami

Üye
Kötü üstadım ellerine sağlık görüntülü görüşme çalışıyor değilmi bu FW'de

peace_wrc

Üye
senin daha önce verdiğin fw yi kullanıyorum çok tesekkürler ama bu dosya uzanrısı rar değil .7z bu yüzden de açamadım bir püf noktası varmı acaba

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
senin daha önce verdiğin fw yi kullanıyorum çok tesekkürler ama bu dosya uzanrısı rar değil .7z bu yüzden de açamadım bir püf noktası varmı acaba
7zip programı ile sıkıştırılmıştır.Dosyayı çıkarmak için Uygun Programınız yoksa bunu kullanın

estami

Üye
Kötü üstadım ellerine sağlık görüntülü görüşme çalışıyor değilmi bu FW'de

ufuk altuncu

Üye
telefon harika oldu teşekkürler...

canberk39

Üye
gerçekten harika olmuş tam anlamıyla tesekkurler paylasımın ıcın eline emeğine sağlık..

m.milamur

Üye
BAba ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ama acaba kinetik kaydırmayı orjinal haline almak mümkün mü?(Eğer mümkünse o haliyle paylaşır mısın?)
birde bu samsung ev ekranının çözünürlüğünü artırmak mümkün mü? ikonlar çok büyük gözüküyor.
Çok şey istiyorsun deme ama son olarak C6 FW sindeki dokunmatik ekran kilidini buna ekleyebilirmiyiz?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
BAba ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ama acaba kinetik kaydırmayı orjinal haline almak mümkün mü?(Eğer mümkünse o haliyle paylaşır mısın?)
birde bu samsung ev ekranının çözünürlüğünü artırmak mümkün mü? ikonlar çok büyük gözüküyor.
Çok şey istiyorsun deme ama son olarak C6 FW sindeki dokunmatik ekran kilidini buna ekleyebilirmiyiz?
kinetic scroll dosyası konu içinde mesajların birinde olması lazım
samsung ev ekranının orijinal hali bu.
araştırıyorum ama böyle bir mod yok c6 tuş kilidi konusunda....

estami

Üye
Kötü kardeşim ellerin dert görmesin harika olmuş FW yalnız bir şey sormak istiyorum menü düzeni 4*5 Olma imkanı varmı... Birde onu yapabilirsen tadından yenmiyecek...?

atakan1983

Üye
merhaba bana sadece Samsung Widget-Türkçe ekran teması lazım acaba ayrıyetten upload etme şansın varmı

estami

Üye
Kötü kardeşim ellerin dert görmesin harika olmuş FW yalnız bir şey sormak istiyorum menü düzeni 4*5 olma imkanı varmı... Birde onu yapabilirsen tadından yenmiyecek...?

Üst Alt