fotoğraflar klsörüne baksan?phone torch menüde yok vede yükletmiyor.bu bir dahili bileşen diyor.
yapman gereken basit: (diğer xpeed ultimate konusundaymış bu açıklama)
3.Hiçkimse söylemesede ben söyliyeyim.Samsung Ev Ekranı ekli FW lerde flash bazlı sitelerde web browser otomatik kapanmaktadır.
Bunun ÇÖZÜMÜ İSE
3.1.Web Browser>AYARLAR>SAYFA>İÇERİĞİ YÜKLE
kısmından "Görüntüler(Flash Olmyn)"
seçtiğiniz zaman bu sıkıntı ortadan kalkmatadır.
3.2.Opera Ya da Uc Browser Tarzı 3. Parti Web Tarayıcıları Kullanmaktır.
İndirmek İçin Linklere Tıklayın.
- Opera Mini
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.3 Netten video izlemek için(Youtube için Dns Ayarları gereklidir.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-Youtube Mini

1.ogm jag emulator önce çalıştıralacakjaf programını bir türlü kuramadım windows 7 kullanıyorum ondan mı acaba bi yardımcı olurmusunuz..
sürekli ''Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)'' bu hatayı veriyor..
7zip programı ile sıkıştırılmıştır.Dosyayı çıkarmak için Uygun Programınız yoksa bunu kullanınsenin daha önce verdiğin fw yi kullanıyorum çok tesekkürler ama bu dosya uzanrısı rar değil .7z bu yüzden de açamadım bir püf noktası varmı acaba
abi niye çalışmasınKötü üstadım ellerine sağlık görüntülü görüşme çalışıyor değilmi bu FW'de

abi niye çalışmasın![]()
kinetic scroll dosyası konu içinde mesajların birinde olması lazımBAba ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ama acaba kinetik kaydırmayı orjinal haline almak mümkün mü?(Eğer mümkünse o haliyle paylaşır mısın?)
birde bu samsung ev ekranının çözünürlüğünü artırmak mümkün mü? ikonlar çok büyük gözüküyor.
Çok şey istiyorsun deme ama son olarak C6 FW sindeki dokunmatik ekran kilidini buna ekleyebilirmiyiz?
7zip programı ile sıkıştırılmıştır.Dosyayı çıkarmak için Uygun Programınız yoksa bunu kullanın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız