evde 3G ile internetin keyfini sürerken ufak bi hareketimde bile sinyal alışı 2G üzerinden sağlanmaya başlıyor. Bu da benim int bağlantımin kopmasına sebep oluyor. Tarayıcıyı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Yoksa bağlantı işareti kesikli şekilde öyle kalıpduruyor... Yani anlayacağın kardeşim bu problemi gözönüne alıp fwyi gözden geçirir misin bilmiyorum. Ama ben böyle bi yere kadar idare edebilirim. Başka bi fw kullanıp bu sorunu aşarım. Bundan sonra yükleyecek arkadaşlar için gözden geçirmen iyi olur. bunun dışında fw gayet iyi ve memnunum emeği geçenlere çok teşekkür ederimdostum kusura kalma ama lütfen jaf kullanmasını biraz araştırsan?admin bunu kuruyoruz ama nasıl kaldırılır.onuda anlarsan
--------------- Ekleme ---------------
kardeş omadı ya wallahi bunun için win 7 yi desteklemiyo die xp format attım olmadı arklar yüklenmiyor omuyor boşuna indirmeyin
Yanlış işlem yapıyorsunuz....Yükleme işlemini ilk sayfadaki talimatlar kısmını okuyarak tekrar ediniz...WARNİNG !! WARNİNG !! WARNİNG !! IMEI bilmem ne bilmem ne WARNİNG !! WARNİNG !! WARNİNG !!
hatası verdi flash a basınca.
telefon kapalı iken mi yapıcaz bunları.
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...