[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
pc den yüklemeye çalışırken oluyor.. herhangi bi link te farketmiyor.. pc ile olan bi sorun sanırım.. atıyorum bi uygulama yüklemeye çalışırken pc den link üzerine tıklıyorum aç -kaydet -iptal den oluşan küçük bi pencere açılırya evet onu görüyorum kaydet i tıkladığım anda o pencere tamamen kayboluyor.. 6 - 7 kere tıklama yapıyorum ondan sonra kaydeteceğim sayfa açılıyor ondan sonra yüklüyor. link le alakalı bi sorun değil her defasında farklı farkı uygulama yüklerken aynı hata..
denetim masası>internet seçenekleri>gelişmiş
internet explorer ayarlarını sıfırla yı seç...
yalnız dikkat et bütün ayarların gidecektir explorerdaki geçmiş vs kayıtlı şifreler

bora_akar

bora_akar

Üye
tamam windows 7 kullanıyorum bunu int. explorer in üzerinden yapabilirmiyim ?

--------------- Ekleme ---------------

tamamdır tşkler dostum. bi uygulama yükledim hemen yükledi.. sinir bozucu bir durumdu harbiden saol eyvallah.

yine aynı şeyi yaptı :)

bi kaç yükleme yaptı sonra tekrar aynı hata kısa aralıklarla dosya indiriyorum acaba ondanmıdır ?

edre

edre

Üye
emeğine sağlık kurdum harika çalışıyor peki eski versiyona dönmek istersek nasıl olacak
birde farklı tema efekti nasıl giricez var mı hoca sende paylaşırsan makbule geçer

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kurdum harika çalışıyor peki eski versiyona dönmek istersek nasıl olacak
birde farklı tema efekti nasıl giricez var mı hoca sende paylaşırsan makbule geçer
ilk sayfadaki orijinal firmware dosyalarını yeniden yükle pc ye akabinde orijinal dosyalardaa değişiklik yapmadan yeniden flashla eski haline dönmüş olacaktır.ok?

bonbonus

Üye
kinetic scrolling deki düzenlemeler dışında çok güzel olmuş ancak dediğim gibi bence kinetic scrolling in orjinal hali gayet iyiydi keşke ks ile oynanamamış bir versiyonunu da ekleseniz...

ortioktay

ortioktay

Üye
kinetic scrolling deki düzenlemeler dışında çok güzel olmuş ancak dediğim gibi bence kinetic scrolling in orjinal hali gayet iyiydi keşke ks ile oynanamamış bir versiyonunu da ekleseniz...

bence hem ks ile hemde sensör ile oynanmamış versionu çıkarsalar çok güzel olur

SessizCrew

SessizCrew

Üye
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu

yokmu arkadaşlar bunun çözümü yahuuuu

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu

yokmu arkadaşlar bunun çözümü yahuuuu
ilk sayfada anlatım var.

ygr

Üye
bu son sürüme şunlarıda ekleyip tekrar fw verirsen çok daha güzel olucaktır müzik arama yerini standart olsun çünkü müzikleri mesaj sesi yapamıyoruz..
kilit açarkenki titreşim aktif olsun.
samsung widget in bide barsız hali olursa süper olur yani koyduğumz foto tam ekran gözükse versiyonun kusursuz ve eksiksiz oluck kardşm yinede tşkk emeğe saygı yüklemiyorm müzk yüzündn

edre

edre

Üye
hocam bunu yükledim ama bi sorunum var sürekli 3G ile internete bağlanıyor bağlantıyı kesiyorum yine tekrar bağlanıyor anlamadığım hiç bişeye girmeden kendiliğinden sürekli bağlanıyor allahtan sınırsız paket yoksa kontörden eser kalmazdı:)))
Yomu bi care
Birde mesajlar açıkken üst sekmelerden yan sekmelere tıklanmıyor neden kaynaklanıyor acaba

emr-erock

emr-erock

Üye
inustal 0/3 oror dedi sonra restart istedi normal midir acaba... ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

soluk siyah

Üye
Başarılı

huzun34

Üye
arkadaslar pc formatladım jaf programını calıstıramıyorum deli olcam herseyi aynenj yapıyorum fakat calısmıyor hatamı yapıyorum anlamadım OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 çalıstırıyorum GO dediğimde birkac yazılar cıkıyo bekliyo ve aynen yazıyorum ERROR:Cannot get handle for: JCOP.EXE (PID: 1460) hatasını veriyor ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 donuyor jaf programıda acılmıyor acaba nerde hata yapıyorum JCOP exe dosyasını neden hata veriyor olabilir arkadaslar kotukoylu usta neyapmam gerek şimdi?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar pc formatladım jaf programını calıstıramıyorum deli olcam herseyi aynenj yapıyorum fakat calısmıyor hatamı yapıyorum anlamadım OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 çalıstırıyorum GO dediğimde birkac yazılar cıkıyo bekliyo ve aynen yazıyorum ERROR:Cannot get handle for: JCOP.EXE (PID: 1460) hatasını veriyor ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 donuyor jaf programıda acılmıyor acaba nerde hata yapıyorum JCOP exe dosyasını neden hata veriyor olabilir arkadaslar kotukoylu usta neyapmam gerek şimdi?
jaf kurulumunda hata yapmış olabilirsin
eğer widows 7 kullanıyorsan emulatore sağ tıklayıp uyumluluktan windows xp i seçmemişolabilirsin.
ama hepsinden önce dikkatini topla

emr-erock

emr-erock

Üye
baq sadece jafla çalışmıyor o program launch jaf logger, launch jaf emulator ve launch jaf'ında olması lazım

Ulmanov

Üye
yaa bu jaf emulatör cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll. diyor açılmıyor jaf lütfen bi yardım edin 2 saattir uraşıorm bi yapamadım..

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
Süper bir FW hazırladığın için teşekkürler. Kesinlikle kusursuz çalışıyor yeni çalışmalarını bekliyorum. Kolay gelsin.

Üst Alt