[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

karasev1

karasev1

Üye
teşekkürler kardeşim eline emeğine sağlık

bakigs

Üye
bende sürekli not found diyo

adamalty

Üye
uzun süredir resimlerinden bile korktuğum değişik gelen konulardı bunlar dün gece kurdum bu fw yi elinize sağlık telefonum çığır aştı :))

bbkr630

bbkr630

Üye
Ya lütfen herşeyi aynen yapıyorum ama başlayamıyorum çünkü euro 2 red olması gerektiği vurgulandığı için bende ne yaptıysam hep black seçeneği var sadece o şekilde kursam nolur

babako36

Üye
sağol kardeş çok güzel bir çalışma allah razı olsun

bbkr630

bbkr630

Üye
sorunu başka türlü hallettim use.ini işaretlemedim onun yerine bbc sonra tüm yüklenecek dosyaları mmc v.s manuel olarak seçip yolu gösterdim oldu bu aradaf@tih. arkadaşın proper FW yükledim mükemmel hatasız gereksiz hiç bişey yok övmeye burada değil kendi konusunda devam edicem şiddetle tavsiye ederim diğer yüklediğim FW hepsinden çok daha güzel hani ne istediğisem sanki sipariş vermiş gibi kendisine tşkkr

wagh

Üye
kotukoylu arkadaşım bende bir fw var o fwde bu ev ekranları yok senin bi fwen c6.ben bu ew ekranlarını rom patcher ile eklemek istiyorum.o ev ekranlarını nerden bulabilirim.

petrucci82

petrucci82

Üye
şimdi yükledim bir iki gün denicem yorumlarımı yazarım..eline sağlık kardeşim şimdilik çok güzel görünüyor

nereharme

nereharme

Üye
1aydır bu fw yi kullanıyorum. Şebeke tabanlı bağlantı sorunu var bundan daha önemli bir sorunla karşılaşmadım. Bağlantı sorunu derken şöyle; bizim ev kullandığım gsm operatörününun 2G desteği sağlayan sinyal vericisi ile 3G desteği sağlayan sinyal vericisinin tam arasında kalmış:) evde 3G ile internetin keyfini sürerken ufak bi hareketimde bile sinyal alışı 2G üzerinden sağlanmaya başlıyor. Bu da benim int bağlantımin kopmasına sebep oluyor. Tarayıcıyı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Yoksa bağlantı işareti kesikli şekilde öyle kalıpduruyor... Yani anlayacağın kardeşim bu problemi gözönüne alıp fwyi gözden geçirir misin bilmiyorum. Ama ben böyle bi yere kadar idare edebilirim. Başka bi fw kullanıp bu sorunu aşarım. Bundan sonra yükleyecek arkadaşlar için gözden geçirmen iyi olur. bunun dışında fw gayet iyi ve memnunum emeği geçenlere çok teşekkür ederim

healsiafn

Üye
merhaba telefonun versiyonunu bu hackli hale getirdikten sonra hızından ve özelliklerinden çok memnun kaldım ancak telefonun sinyal gücünde ciddi bir azalma batarya ömründe ciddi bir düşüş var bunun sebebi nedir acaba ?? ve nasıl önüne geçerim. eskiden 2 gün kullanarak giden şartj her güne düştü sabah çekip akşam takar oldum.

FEXAA

FEXAA

Üye
ELİNE SAĞLIK KARDES OLU BI UYE OLARAK SANA YAZIYORUM GERCEKTEN DE KALEDEGER BI TELEFON OLDU ELINE YUREGINE SAGLIK :oke:

erssag

Üye
admin bunu kuruyoruz ama nasıl kaldırılır.onuda anlarsan

--------------- Ekleme ---------------

kardeş omadı ya wallahi bunun için win 7 yi desteklemiyo die xp format attım olmadı arklar yüklenmiyor omuyor boşuna indirmeyin

kartal45200

Üye
WARNİNG !! WARNİNG !! WARNİNG !! IMEI bilmem ne bilmem ne WARNİNG !! WARNİNG !! WARNİNG !!

hatası verdi flash a basınca.

telefon kapalı iken mi yapıcaz bunları.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
admin bunu kuruyoruz ama nasıl kaldırılır.onuda anlarsan

--------------- Ekleme ---------------

kardeş omadı ya wallahi bunun için win 7 yi desteklemiyo die xp format attım olmadı arklar yüklenmiyor omuyor boşuna indirmeyin
dostum kusura kalma ama lütfen jaf kullanmasını biraz araştırsan?
bilgisayarında Nokia Pc Suite Kurulumu?

WARNİNG !! WARNİNG !! WARNİNG !! IMEI bilmem ne bilmem ne WARNİNG !! WARNİNG !! WARNİNG !!

hatası verdi flash a basınca.

telefon kapalı iken mi yapıcaz bunları.
Yanlış işlem yapıyorsunuz....Yükleme işlemini ilk sayfadaki talimatlar kısmını okuyarak tekrar ediniz...

karaazap

Üye
Eline sağlık kardeş çok güzel anlatmışsın şuanda kullanmaktayım.Yapamayan arkadaşların kendi hata yada eksiklikleridir.

kartal45200

Üye
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
"...Error booting phone..."

bu hatayı veriyor.

erssag

Üye
ya kardeş haysenden allah razı olsn en sonnda yaptm çokçok saol ya

kartal45200

Üye
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
"...Error booting phone..."

bu hatayı veriyor.

sorun nerde cevap verir misin

uguli

Üye
kardsim ellerine emeklerine sağlık çok hos güzel fw olmus ama flashlayınca internette bi sorun oluyor onunlada bi ilgilensen sayfa tam acılacakken tak browser den cıkıyor :(( yemio yani makina:naughty:

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
kardeş ev ekranlarını vere biliir misin bu modifiye olayına yeni adı attım

Üst Alt