[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ev ekranı wıdget ama hıcbırı yaramıyor yanı yandakı youtube fılan gıbı seylere tıklanmıyor ve ortada senın resımdekı gıbı yerel saat fılan yazmıyor nasıl olcak ?

oradan soldaki oka tıkladıktan sonra istediğin widgetı çek bırak.biraz kurcala widgetları.facebook youtube hepsi çalışır.sıkıntı etme çözersin.

warhacker

warhacker

Üye
Oh videolar sorunsuz çalıştı görüyor artık galeri :D şimdi müzikleride test etcem yanlışlıkla sildim ya tüm müzikleri :(

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Oh videolar sorunsuz çalıştı görüyor artık galeri :D şimdi müzikleride test etcem yanlışlıkla sildim ya tüm müzikleri :(
müziklerde sıkıntı çıkacağını sanmam.
ama silndiğine gerçekten üzüldüm :S

are-x

Üye
kotukoylu kardeşim msn adresini pm den atarmısın bi konuşalım ordan

warhacker

warhacker

Üye
müziklerde sıkıntı çıkacağını sanmam.
ama silndiğine gerçekten üzüldüm :S

vallahi bende üzüldüm kaş yaparken göz çıkardım nasıl oldu anlamadım 83 dosya kopyaladı müzik olarak sonra formatladım kartı bı baktım 4 muzık var :( ve pc de yedeklerıde yoktu sımdı arkadaslardan ıstıyorum muzık atsınlar atıcam tele bakıcam duruma ama vıdeolar oldu onlarda olur herhalde oyle dusunuyorum bende :)

webersin

webersin

Üye
Hocam yeni versiyonu yükledim gerçekten bu daha güzel olmuş tavsiye ederim.

Ramblow da gözlediğim şöyle birşey var mesala Menüden her hangi bi yere giriyorum örnek Mesajlar bölümüne girdim sonra çıkış yapıyorum ama Ramblow açtığım zaman orada Görevler kısmında Mesajlar açık olarak görünüyor ve ramdan yiyor ?

warhacker

warhacker

Üye
Allahallah videoları gördü müzikleri gene görmüyor deli edicek bu telefon beni

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Allahallah videoları gördü müzikleri gene görmüyor deli edicek bu telefon beni
Hafıza kartının ana dizinine Music die klasörü açtık
daha sonra müzikleri bu klasör içine attık
usb kablosunu çıkarrttık

ve müzik çaları açtıktan sonra kütüphaneyi yenile dedikten sonra dene kardeş lütfen

nereharme

nereharme

Üye
Bunu SEN istedin kardeş.Samsung Ev Ekranı Eklenmiştir.Hayırlı olsun...

Ya ben flashladıktan sonra mi eklendi. Hiç şans yok bende. Neyse biraz kullanayim belki daha farklı şeyler eklenip geliştirilir:)

alicem123

alicem123

Üye
Cfw hakkını veriyor gerçekte telefon hızlandı,dokunmatiği mükemmel hızlı :) Gerçekten hoş bir cfw teşşekürler :)

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
vodefone teması cok hos ama ortası cok bos kalıyor yada ona gore bı temanız varmı varsa cok ıyı olur

warhacker

warhacker

Üye
Arkadaşlar Müzik Sorununu Çözdü KotuKoylu Arkadaşım Sağolsun. Hata Bendeymiş Msn den Yardımcı Oldu Kendiler. Çok Teşekkür Ediyorum KotuKoylu Hocam :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

huzun34

Üye
CFW y' bende kurdum ;'md' kurdum?( .ok t;k/eder'm butona basmayida unutmuyorum?( buarad bide benim klawyemi neoldu anlamadim pc formatladim klawyemdeki tuslar deg'sti s'zde farked'yosunuzdur harflerden neden olmus olabilir acaba_ soru isareti bile koyamiyorum/

--------------- Ekleme ---------------

kotukoylu kardesim benim senden bir ricam olucak su kurulum sonrasi butun programlari toplu olarak kurmanin bir yolu varmis sanirim bunu nasil yapabiliriz ole tek tek 10 saaat ugrasmasak heps'n' toptan halletsek .ok 'y' olur///

are-x

Üye
CFW y' bende kurdum ;'md' kurdum?( .ok t;k/eder'm butona basmayida unutmuyorum?( buarad bide benim klawyemi neoldu anlamadim pc formatladim klawyemdeki tuslar deg'sti s'zde farked'yosunuzdur harflerden neden olmus olabilir acaba_ soru isareti bile koyamiyorum/

kotukoylu kardesim benim senden bir ricam olucak su kurulum sonrasi butun programlari toplu olarak kurmanin bir yolu varmis sanirim bunu nasil yapabiliriz ole tek tek 10 saaat ugrasmasak heps'n' toptan halletsek .ok 'y' olur///

zaten toplu yüklü geliyor sen uğraşmıyosun ki kardeş .... klawyede sistemi yüklerken yanlış klavyeyi seçmiş olabilirsin sağ altta dil çubağu war orayı biraz kurcala ordan düzeltebilirsin türkçe q yu seç

kotukoylu kardeşim senin fw de web tarayıcı ile 500- 600 kb lik bir sayfaya örn. maxicep e girdiğimde tarayıcı kendiliğinden kapanıyodu orj. fw yükledim web tarayıcı çok stabil çalışmaya başladı diğer arkadaşlarda böyle bi problem warmı acaba???? eğer warsa şunada bi el atsan

yiğitsaraç

Üye
arkadaşlar benim böle bir sorunum var
1.mesaj yazayım dedim açtım tam ekran q klavye yok ya sasırdım anca bi tuslu olan klavye bide el yazması seklinde olan klavye var yan ekran yapınca kapanıo tam ekran q klavye gelmio ilgilenebilirmisiniz acaba hızlı msj yazamıom
2.ayrıca tsunami v3 yükledim cok güzel olmus samsung widget felan ama arada bir ekran kırmızı renklere bürünüo
arada bir çözemedim
3. bide open4 all patchi nere gitti aradım bulamadım acaba onun yerine everything instal yaması geldi suanda baktım o acık
4. acık olan uygulamalrı göster kısmıda bi patchle gizlenmiş acaba neden gizlediniz perfomansmı arttırıo ?

huzun34

Üye
zaten toplu yüklü geliyor sen uğraşmıyosun ki kardeş .... klawyede sistemi yüklerken yanlış klavyeyi seçmiş olabilirsin sağ altta dil çubağu war orayı biraz kurcala ordan düzeltebilirsin türkçe q yu seç

kotukoylu kardeşim senin fw de web tarayıcı ile 500- 600 kb lik bir sayfaya örn. maxicep e girdiğimde tarayıcı kendiliğinden kapanıyodu orj. fw yükledim web tarayıcı çok stabil çalışmaya başladı diğer arkadaşlarda böyle bi problem warmı acaba???? eğer warsa şunada bi el atsan
'icinde b'r cogu kurulu geldi zatende benim demek istedigim yeni programlar kurmak istersem toplu bir sekilde isaretleyip veya secip hepsini bir tikla kurma sansimiz yokmu

are-x

Üye
'icinde b'r cogu kurulu geldi zatende benim demek istedigim yeni programlar kurmak istersem toplu bir sekilde isaretleyip veya secip hepsini bir tikla kurma sansimiz yokmu

programları e/ thinkchange nin içine at auto installer den kur outo installer yuklu geliyo zaten

arkadaşlar benim böle bir sorunum var
1.mesaj yazayım dedim açtım tam ekran q klavye yok ya sasırdım anca bi tuslu olan klavye bide el yazması seklinde olan klavye var yan ekran yapınca kapanıo tam ekran q klavye gelmio ilgilenebilirmisiniz acaba hızlı msj yazamıom
2.ayrıca tsunami v3 yükledim cok güzel olmus samsung widget felan ama arada bir ekran kırmızı renklere bürünüo
arada bir çözemedim
3. bide open4 all patchi nere gitti aradım bulamadım acaba onun yerine everything instal yaması geldi suanda baktım o acık
4. acık olan uygulamalrı göster kısmıda bi patchle gizlenmiş acaba neden gizlediniz perfomansmı arttırıo ?

1. sorun hakkında bir bilgim yok
2.sorun için tsunami 3 çıkarıldı kırmızı bug hatasından dolayı yani tsunami 3 te kırmızıya bürünme gibi bir problem yok eski sürümlerden birini yüklemiş olabilirsin kardeş
3.sorun open4all yerine everything install geldi doğru
4.performans arttıracağını sanmıyorum ama bu soruya kotukoylu kardeşim cewap werirse daha ii olur

AllEyesQnMe

Üye
Üstadlar benimde aklıma bir soru takıldı. Daha önce FW yaptım fakat pek beklediğim gibi olmadı..evecvi_haydarın FW sini yaptım harfi harfina uyguladım ama bi sonuc alamadım. Neyse sorum bu değil
Benim sorum şu:

Su an telefonumun versiyonu v50. Bu konuda ki FW v51 için denilmiş. Bu FW yi yükleyebilmek için telefonumu önce v51 e mi yükseltmem gerek yoksa bu FW yi yükleyince zaten otomatik olarak v51 olur mu?

Cevaplarsanız sevinirim. İndirdim herşey hazır şu an. Cevap bekliyorum.. Teşekkürler saygılar..
FW için birşeyler diyecek olursam gerçekten güzel bir çalışma. Maksimum performasnsı alacagıma inanıyorum..

Üst Alt