[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

warhacker

warhacker

Üye
Hocam allah rızası için rapid harici link verin dosya indiyor ya 10 kb hızla indiriyor ve donarak indiriyor yani duruyor 2-3 saniye 10 kb ile indiriyor sonra tekrar duruyor lütfen alternatif verin :(((

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
cabbar100

cabbar100

Üye
ekran gidip gidp geliyo kardeş
Seçtiğin anda geliyorsa normal. Bende de seçtiğim zaman 2-3 saniye kadar bir karmaşa oldu.Ama şimdi geyet iyi. Hızlıca sürekli menülere falan da girdim bi şey oluyomu diye yok normal bende.

müzikçalarda sorun varmı kardeşim? müzikleri görüyormu?

Kardeş önceki sürümlerde de sorun yoktu bunda da yok bende. Hafıza kartına Music adlı bir klasör aç (M harfi büyük olsun) müziklerini içine at. 81 tane müzik attım hepsini gördü. Sorun yok bende.

are-x

Üye
rehber çubuğunu seçtim ekran gidip geldi teli kapattım açtım şuan menüye girmiyo

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Hocam allah rızası için rapid harici link verin dosya indiyor ya 10 kb hızla indiriyor ve donarak indiriyor yani duruyor 2-3 saniye 10 kb ile indiriyor sonra tekrar duruyor lütfen alternatif verin :(((
ne demek multiupload a eklicem ama biraz beklemen lazım

are-x

Üye
Seçtiğin anda geliyorsa normal. Bende de seçtiğim zaman 2-3 saniye kadar bir karmaşa oldu.Ama şimdi geyet iyi. Hızlıca sürekli menülere falan da girdim bi şey oluyomu diye yok normal bende.

o karmaşa hep oluyo zaten de bu öle değil sürekli gidip geliyor

warhacker

warhacker

Üye
Bu Music Sıkıntı Yarattı Dosyalarımı Yedekliyorum Hafıza Kartına Format Atıcam Sonra Telefona Hard Format Atıcam Sonra Dosyaları Yükliyecem Geri En Son SÜPER FW :) mizi Kurucam Telefona İnş. Olacak Bu Sefer :)

Multiupload ı bekliyorum Hocam.

cabbar100

cabbar100

Üye

o karmaşa hep oluyo zaten de bu öle değil sürekli gidip geliyor

Kardeş inan bende olmadı şu ana dek dediklerin.:bilmm

not: Kotukoylu kardeşim temalar için çok teşekkür ederim. Temayı telefona mı hafıza kartına mı kurayım ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Bu Music Sıkıntı Yarattı Dosyalarımı Yedekliyorum Hafıza Kartına Format Atıcam Sonra Telefona Hard Format Atıcam Sonra Dosyaları Yükliyecem Geri En Son SÜPER FW :) mizi Kurucam Telefona İnş. Olacak Bu Sefer :)

Multiupload ı bekliyorum Hocam.

eski alışkanlık sharebee ye eklenmiştir.dilediğin serverden indirebilirsin.megaupload tavsiyemdir :

cabbar100

cabbar100

Üye
doğrudur kardeş saol ilgin için ama yalan söylemiyorum

Yok haşa kardeşim asla öyle bir şey demem. Bazen oluyor böyle sorunlar. Acaba sen flash atmadan önce hafıza kartındaki sistem dosyalarını sildin mi? Bunlar sorun yaratabiliyor. Ben böyle sorunlar olmaması için flashtan önce hem hafıza kartına hem de telefona format atıyorum.(biroltr diye bir modifiyecinin tavsiyesidir bu)

bu temalar kasmaz.istediğin yere kur.bunlar telefonun kendiikonlarını kullanır.

kasıntı yapan temalar daha ağırlıkta kendi ikon paketlerini içerirler ok?

Tamam hocam çok teşekkürler paylaşımın ve yardımların için:tşk:

are-x

Üye
warhacker

warhacker

Üye
İndirdim Dosyayı Megaupload 21 Saniye :) Fark Budur

Yarım Saate Sonucu Yazarım İnş. Sorun Çıkarmaz Bana Müzik Dosyaları :)

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
eski temaların isimlerini yazabilir misiniz? 3.0 sürümünde bazıları yok :(

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
eski temaların isimlerini yazabilir misiniz? 3.0 sürümünde bazıları yok :(
soundwave blue/black
firebird 1.9 t
white green pro by pizero
pure gold by pizero
hatırladıklarım

çıkartmak zorunda kaldım malum dosya boyutunu(33mb) aşınca jaf hata veriyor.istemeye istemeye çıkarttım :(

leventgaat

Üye
teşekkürler

are-x

Üye
kotukoylu kardeşim kırmızı bug hatası için bide bu gadget i dene yabancı bi siteden buldum kırmızı bug hatası %99 çözüldü yazıyo

--------------- Ekleme ---------------

çözünürlük problemi için diyorum

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadasım ev ekranı wıdget ama hıcbırı yaramıyor yanı yandakı youtube fılan gıbı seylere tıklanmıyor ve ortada senın resımdekı gıbı yerel saat fılan yazmıyor nasıl olcak ?

are-x

Üye
arkadasım ev ekranı wıdget ama hıcbırı yaramıyor yanı yandakı youtube fılan gıbı seylere tıklanmıyor ve ortada senın resımdekı gıbı yerel saat fılan yazmıyor nasıl olcak ?

saati tutup ekranın ortasına sürükle

Üst Alt