[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar100

cabbar100

Üye
eyvallah ilgilendiğin için kardeşim tabiki bekliyecem sonucta sitedeki en mukemmel FW seninki gerçekten iyi iş çıkarmışsın bide senden bi istekte bulunsam ben galeriyi nasıl ekliyecem menüye girdiğimde galeriyide görmek istiyorum?? onuda bı ayarlayabılırsen FW de sevinirim bide garanti bugün yüklenicem dimi v3 ?

Edit : Bide şeffaf oratsu ev ekranı daha guzeldı arkaplan daha ıyı gozukuyordu bunda daha az gorunuyor seffaf oratsu ve normal oratsu olarak 2 ev ekranı teması eklersenız ıyı olur fw ye

Menü>Uygulamalar>Fotoğraflara gir seçenekleri tıkla ve düzenle'yi seç. Şimdi galeriyi tut ve kök klasöre at, Galeriyi bir daha kök klasöre at ve tamamı tıkla bu kadar.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşım eline emeğine sağlık benim bi sorunum var.
Video çekimi yaptıktan sonra kaydı durduruyorum. ardından sil - oynat - geri - seçenekler diye sağdaki butonlardan oynat ve sil çalışmıyor. orjinal v51 yükleyenler bizde böyle bi sorun yok diyorlar. acaba senin FW denmi kaynaklanıyor.?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım eline emeğine sağlık benim bi sorunum var.
Video çekimi yaptıktan sonra kaydı durduruyorum. ardından sil - oynat - geri - seçenekler diye sağdaki butonlardan oynat ve sil çalışmıyor. orjinal v51 yükleyenler bizde böyle bi sorun yok diyorlar. acaba senin FW denmi kaynaklanıyor.?

daha önceki sürümlerde sorun yaşayan arkadaşlar lütfen tsunami v3 ü kursunlar.
v3 te dediğin gibi bir sorun göremedim dostum.sıkıntısız çalışıyor.

are-x

Üye
dostum şu menüdeki kinetic scrolling özelliğini aktif etsen yani boşta olsa kaysa

--------------- Ekleme ---------------

bide v 30 da yani son sürümde samsung home screen in ikonlarının çözünürlüğü çok düşük bulanık gibi gözüküyo

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
dostum şu menüdeki kinetic scrolling özelliğini aktif etsen yani boşta olsa kaysa

--------------- Ekleme ---------------

bide v 30 da yani son sürümde samsung home screen in ikonlarının çözünürlüğü çok düşük bulanık gibi gözüküyo

samsung widget kırmızı bug hatasının giderilmesi için bu gagdetı kullandım.hızlandığını farketmişindir?

kinetik scroll menüde aktif durumdadır.bunu denemek istersen ana menüye birkaç ikon taşı görürsün çalıştığını.

are-x

Üye
ewet hızlanmış fakat biraz kötü gözüküyo ... kinetik scrolun çalıştığını farkettim ama demek istediğim orjanal fw deki gibi her zaman kayması idi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ewet hızlanmış fakat biraz kötü gözüküyo ... kinetik scrolun çalıştığını farkettim ama demek istediğim orjanal fw deki gibi her zaman kayması idi
boş menüde kinetik scroll un kulanılmasına gerek varmı sence?sorun yarattığı için kapattım zaten.

are-x

Üye
aslına bakarsan yok ama daha güzel görünüyodu açman senin için çok uğraştırıcı olurmu acaba?

cabbar100

cabbar100

Üye
Emeğine sağlık tekrar. Ama Pure Gold by pizero teması yok ben öncekine dönüyorum (tsunami090810final)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık tekrar. Ama Pure Gold by pizero teması yok ben öncekine dönüyorum (tsunami090810final)
dostum bir tema için eskisine dönme ekliyeyim buraya yaw.hemde pizero nn bütün premium temalarını :)
pizero premium temaları:

cabbar100

cabbar100

Üye
dostum bir tema için eskisine dönme ekliyeyim buraya yaw.hemde pizero nn bütün premium temalarını :)

:alkis Dostum ne diyeyim yav. Çalışman harika, desteğin harika. Nokia yazılımlarını sana çıkartsa keşke kim bilir neler yaparsın:good:

Kendin yükleyiver o temayıda :)

Daha önceden telefonuma tema yüklemiştim. İnanılmaz derecede yavaşlamıştı telefon. Şimdi kotukoylu bir sürü tema eklemişti içine tık yok arkadaş. Şimdi yükleyecem telefonu kasacak, bir de yüklediğim tema silinmiyor hard format atmadan :ah

yiğitsaraç

Üye
emeğine sağlık kötüköylü seni takipdeyim süper olmus muhtesem bir çalışma :) ne olur son olmasın devamı da olsun
emeğe saygı

are-x

Üye
oha bu ne yaa rehber çubuğu mu ne o home screen i seçtim telefon kafayı yedi bu versiyon daha problemli bence ben orjinale dönüyorum düzelene kadar

warhacker

warhacker

Üye
Kardeşim Süpersin Ya Şeffaf Tsunami Eklemişsin Müthişsin. İnşallah Bu Seferde Video ve Müzikler Sorun Çıkarmaz Şimdi Kuruyorum Birazdan Yazarım Sonucu :)

cabbar100

cabbar100

Üye
oha bu ne yaa rehber çubuğu mu ne o home screen i seçtim telefon kafayı yedi bu versiyon daha problemli bence ben orjinale dönüyorum düzelene kadar

Rehber çubuğunu seçtim şu an bir şey yok. Acaba sende ne gibi bir sorun oldu telde?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
lütfen kelimeleri seçerek kullanalım....
ev ekranları arasında geçişte illaki kasılma olacaktır.

sakınan göze çöp batar diye bir söz var.
eğer amacın üzüm yemekse ne ala.bir tane olumlu mesajını görmedim neden acaba?

are-x

Üye
lütfen kelimeleri seçerek kullanalım....
ev ekranları arasında geçişte illaki kasılma olacaktır.

sakınan göze çöp batar diye bir söz var.
eğer amacın üzüm yemekse ne ala.bir tane olumlu mesajını görmedim neden acaba?

ben biraz takıntılıyım kusura bakma hayatımda yapacağım son şey telefonumu flashlamaktı ve senin sayende yaptım çok harika gözükyo birkaç küçük sorun dışında eline sağlık + rep verdim zaten dostum

Üst Alt