[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

efsane_ugur

Üye
verdiğin cevap için teşkürler kardeşim ve kutsal_xx de söyledigi gibi gercekten konunla ilgileniyorsun ki şimdi son olarak yeniden verdiğin link de ki dosyları mı indirip kuracagız ve ayrıca söylediğin (trial/promo yazılımları içeriyor) dedeğin trial/promo yazılmları ne oluyor acaba

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin cevap için teşkürler kardeşim ve kutsal_xx de söyledigi gibi gercekten konunla ilgileniyorsun ki şimdi son olarak yeniden verdiğin link de ki dosyları mı indirip kuracagız ve ayrıca söylediğin (trial/promo yazılımları içeriyor) dedeğin trial/promo yazılmları ne oluyor acaba
quickmanager vs

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
O .rsc uzantılı dosyalar için. .r** uzantılı dosyalar için ne kullanıyorsunuz demiştim :) .r14, r01 gibi dosyalar..
denedinmi?

ramblow uzantısı rsc r14 gibi dosyaları düzenlemesi gerçekten zor bunun için hex editörleri kullanman lazım

Aang67

Aang67

Üye
denedinmi?

ramblow uzantısı rsc r14 gibi dosyaları düzenlemesi gerçekten zor bunun için hex editörleri kullanman lazım

Evet denedim.

Hex editörleri biliyorum. Hani belki onun haricinde gözümden kaçan uygulama olmuş olabilir diye sormuştum :) Neyse teşekkürler :oke:

yiğitsaraç

Üye
Ben söle bir sorunla karsılastım saat ve tarih 2009 londra +2 ayarlı acaba buda türkiye anakara olabilir mi?? Saat önemli değil ramblow bendede yoktu yenisini kurmayı deneyeceğim bende emeğe tsk.

bide jafla flaslarken warning phone kill dedi evet dedim sora bidaha bişi geldi warnıng die imei backup felan die onada evet dedim bişi olurmu ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Ben söle bir sorunla karsılastım saat ve tarih 2009 londra +2 ayarlı acaba buda türkiye anakara olabilir mi?? Saat önemli değil ramblow bendede yoktu yenisini kurmayı deneyeceğim bende emeğe tsk.

bide jafla flaslarken warning phone kill dedi evet dedim sora bidaha bişi geldi warnıng die imei backup felan die onada evet dedim bişi olurmu ?
sistem saatini zamanını kurulumun ardından kolayca ayarlayabilirsiniz.hattınız eğer turkcell ise buna gerek bile yok

saat ayarları altında otomatik güncelle seçeneğini aktifleştirerek zamanı operatöden ücretsiz olarak günceller telefon

"downgrade will kill" diyoki o dediğin genel bir uyarıdır jaf programının versiyon düşürme ile ilgili.konumuzla uzakttan yakından alakası yok

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadasım ben bu guncellemeden sonra telefonun sinyal gucu azaldı anca sebeke yok oluyor niye olabılır acaba :( ve durup dururken mesaj sesı calısyor arada

mathman20

Üye
Screensnap , Nokia File Browser , PhoneTorch programlarının firmwarede olduğu yazılmış.Ancak bu programlar yok.

cabbar100

cabbar100

Üye
Screensnap , PhoneTorch uygulamalar>Fotoğraflar'ın içindedir. Nokia File Browser'ı bilmiyorum en son yapılanı daha yüklemedim

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Teşekkürler
Denedim çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık.:oke:

alilegolas

Üye
Nuri alço dayı yenilemişsin sanırım sistemi bana ram blowuntürkcesi ile bi kaç tema verebilirmisin ben yüklesem dierini formatlamak istemiyorumilk başta verdigin sürüm yüklü bende sorunsuz HERKEZE TAVSİYE EDERİM

emretwoolf

emretwoolf

Üye
v50fatihin cfw var bende. buna gecen biri söyleyebilirmi farkettimi bişi?(hız/ sorun felan?)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Nuri alço dayı yenilemişsin sanırım sistemi bana ram blowuntürkcesi ile bi kaç tema verebilirmisin ben yüklesem dierini formatlamak istemiyorumilk başta verdigin sürüm yüklü bende sorunsuz HERKEZE TAVSİYE EDERİM

maalesef tek başına kurulum biçiminde yok elimde...
v50fatihin cfw var bende. buna gecen biri söyleyebilirmi farkettimi bişi?(hız/ sorun felan?)
tercih meselesi...denemeden bilemezsin :)

cabbar100

cabbar100

Üye
kotukoylu ramblow çalışmıyor bende. Programı açtığımda şifre istiyor "birşey gir" yazıyor. Bir şeyler yazıp tamam diyorum program kapanıyor. Bir daha açtığımda yine aynısı oluyor.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu ramblow çalışmıyor bende. Programı açtığımda şifre istiyor "birşey gir" yazıyor. Bir şeyler yazıp tamam diyorum program kapanıyor. Bir daha açtığımda yine aynısı oluyor.
cabbar kardeşim ilk mesajda belirtmiştim.ramblowun sorunsuz çalışabilmesi için saat ayarını yapıp telefona restart attıktan sonra çalıştırmak gerekir diye.istersen bi hard format at dene?

cabbar100

cabbar100

Üye
cabbar kardeşim ilk mesajda belirtmiştim.ramblowun sorunsuz çalışabilmesi için saat ayarını yapıp telefona restart attıktan sonra çalıştırmak gerekir diye.istersen bi hard format at dene?

Tamam kardeşim deniyorum.

Tamam düzeldi kardeşim. Sağol yardımın için.

piretory

piretory

Üye
can not find JAF.EXE diyor acil yardım lütfwn

Üst Alt